Zauważyłem, ze nie ma w internecie za wiele opinii na temat menta (trestolone acetate), wiec postanowiłem założyć ów temat z własna relacja. Rzecz jasna wpływ na to jak zareagujemy na dany środek maja cechy osobnicze, jednakże ten wątek będzie jakimś drogowskazem, tym bardziej jeśli swoją opinie wrzuci tutaj więcej osób.
Cykl: MENT 30mg co drugi dzień + DHB 100mg co drugi dzień + prop 50mg + Cypio 100mg ( wszystko by squibb lab )
Długość cyklu: 8 tygodni
Zacznijmy od samopoczucia-było świetne. Znaczny wzrost libido i wytrzymałośći na treningu. Nie zauważyłem skoków ciśnienia czy agresji. Być może biorę pewne rzeczy bardziej do siebie i bywam impulsywny, natomiast to jest raczej normalne na bombie.
DHB brałem również w celu zbijania estro i udało się , przez 8 tyg nie tknąlem IA a estrogen w górnej granicy normy. Wrzucę wyniki badania na potwierdzenie. Waga wzrosła ze 121 na 126kg, co mnie bardzo zdziwiło, bo zaobserwowałem utwardzenie sylwetki i spadek pewnej ilości tkanki tłuszczowej. Ale zdjęcia oddadzą progres bardziej niż wszelkie opisy i pomiary.
Wyniki siłowe przed i po :
Martwy ciąg 280 x 2 / 290 x 3
Wyciskanie leżąc 180 x 2 / 190 x 2
Przysiad 210kg x 1 / 220 x 1 lekko
Podciąganie nachwytem na drążku 60 x 1 / 70kg x 1

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2020-07-30 16:47:09
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.