Tak jak w tytule aukcji,mam do sprzedania nowiutką jeszcze w folii puszke bardzo dobrego białka Biogenix Prolongatum opakowanie 2300g,smak czarna porzeczka,ważność do 26.01.2007 r (co widać na zdjęciu).Oddam to od ręki za 150 zł możemy jeszcze ponegocjować.Jak coś to prosze pisać na gg 4928554 jestem na niewidocznym prawie zawsze albo na maila jak kto woli :)
...
Napisał(a)
Witam !
Tak jak w tytule aukcji,mam do sprzedania nowiutką jeszcze w folii puszke bardzo dobrego białka Biogenix Prolongatum opakowanie 2300g,smak czarna porzeczka,ważność do 26.01.2007 r (co widać na zdjęciu).Oddam to od ręki za 150 zł możemy jeszcze ponegocjować.Jak coś to prosze pisać na gg 4928554 jestem na niewidocznym prawie zawsze albo na maila jak kto woli :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
mam fotki jak ktoś chce to prosze pisać wyśle mailem albo moge tutaj wstawić tylko nie potrafie tego przerobić :P jeśli ktoś mi pomoże to nie ma problemu :)
Polecane artykuły