Szacuny
1
Napisanych postów
45
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1931
Witam! (..szukałem w wyszkukiwarce,ale bez efektów..)
Chodzi mi dokładnie o Wasze opinie czy warto robić sobie Biotatuaż? interesuje mnie konkretnie zrobienie Tribala na ramieniu,
Czy ktoś z Forumowiczów ma takie coś? słyszałem ze podobno taki tatuaż nigdy nie znika do końca i mogą pozostać jakieś ślady (plamy).. prawda to?
P.S Forma trwała na razie mnie nie intersuje
Może ktoś zna profesjonalne studia kosmetyczne w KRAKOWIE gdzie można wykonać BIOTATUAŻ?? byłbym wdzięczny
Pozdrawiam
1
> > > Z każdym dniem staję się coraz lepszy... < < <
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11
Ale dlaczego od razu taki pojazd za biotatuaz? Nie rozumiem za bardzo. Padlo pytanie - dosc proste - co sadzicie o biotatuazy.
Wedlug mnie nie jest to dobry pomysl, ale jesli ktos chce, to neich to robi, polecam jedynie pojsc do sprawdzonego salonu typu Denique, jesli chcecie zeby zszedl tatoo o czasie
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
63
to zwykłe ozustwo.ostatnio byłam w studio tatuażu i dowiedziałam sie samych negatywnych opinii.taki tatuaz znika stopniowo robi sie coraz jasniejszy zanika po czesci i jak taki tatuaz zniknie juz całkowicie to zostaja blizny.jest to zabieg zancznie droższy niz tatuazzwykły i tez jest troszke bolesny ponieważ tez to jest nakuwanie igły pod skóre.mysle ze lepszym rozwiazaniem na ozdobe ciała jest zwykły trwały niezmywalny tatuaż
Szacuny
3
Napisanych postów
118
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1474
Trzeba uwazac tez, gdzie sie robi taki biotatuaz, zeby sie nie naciac. Spotkalam sie z przypadkiem, ze ktos myslal, ze robi sobie biotatuaz, ktory mu zniknie po jakims czasie, a potem okazalo sie ze to zwykly normalny tatuaz :/
Szacuny
1
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8
Ja mam dopiero 14 lat i starsi nie bardzo sa za niezmywalnym tatuazem;/ myslalam nad biotatuazem ale slyszalam ze po kliku latach jest on nieestetyczny.I nie wiem czy poczekac rok na niezmywalny czy jednak zrobic sobie tamten.Chcialam znac opinie bo nie mam pojecia co robic.Dzieki z gory;*
Szacuny
42
Napisanych postów
4230
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
26217
Ja mam dopiero 14 lat i starsi nie bardzo sa za niezmywalnym tatuazem;/
no to henna
I nie wiem czy poczekac rok na niezmywalny czy jednak zrobic sobie tamten.Chcialam znac opinie bo nie mam pojecia co robic.
no to widac ze jeszcze zawczesnie na tatuaz
henna dla Ciebie
zdr.
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz,
kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę.
Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym,
napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®