Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

=BIOTATUAŻ= Co o tym sądzicie ?? Ma ktoś coś takiego ??

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 49938

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 45 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 1931
Witam! (..szukałem w wyszkukiwarce,ale bez efektów..)

Chodzi mi dokładnie o Wasze opinie czy warto robić sobie Biotatuaż? interesuje mnie konkretnie zrobienie Tribala na ramieniu,
Czy ktoś z Forumowiczów ma takie coś? słyszałem ze podobno taki tatuaż nigdy nie znika do końca i mogą pozostać jakieś ślady (plamy).. prawda to?

P.S Forma trwała na razie mnie nie intersuje

Może ktoś zna profesjonalne studia kosmetyczne w KRAKOWIE gdzie można wykonać BIOTATUAŻ?? byłbym wdzięczny

Pozdrawiam
1

> > > Z każdym dniem staję się coraz lepszy... < < <

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11
Ale dlaczego od razu taki pojazd za biotatuaz? Nie rozumiem za bardzo. Padlo pytanie - dosc proste - co sadzicie o biotatuazy.
Wedlug mnie nie jest to dobry pomysl, ale jesli ktos chce, to neich to robi, polecam jedynie pojsc do sprawdzonego salonu typu Denique, jesli chcecie zeby zszedl tatoo o czasie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 267 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 2404
Eee... to jest kicha, jeden znajomy kiedyś zrobił i co jakiś czas był co raz jaśniejszy... nie wiem czy ma jeszcze tam jakiś ślad, ale nie polecam :)

...będziesz wyglądał jak BOLEC, ten z "Chłopaki nie płaczą" :D

...zycie jest za krotkie zeby je przespac ;p

serial do wszytkich gier i softow: 5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4L4

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 431 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 7509
Kich kicha kicha kicha!!! Nawet nie prubuj bo to zywkle nacaiganie ludzi ! Na dodatek duzo drozsze od normalnego tatuazu!

Szukając szczęścia w zwykłych momentach,nie masz czasu pomysleć, nie widzisz chwil piękna.....

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 63
to zwykłe ozustwo.ostatnio byłam w studio tatuażu i dowiedziałam sie samych negatywnych opinii.taki tatuaz znika stopniowo robi sie coraz jasniejszy zanika po czesci i jak taki tatuaz zniknie juz całkowicie to zostaja blizny.jest to zabieg zancznie droższy niz tatuazzwykły i tez jest troszke bolesny ponieważ tez to jest nakuwanie igły pod skóre.mysle ze lepszym rozwiazaniem na ozdobe ciała jest zwykły trwały niezmywalny tatuaż

Judka

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1652 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 16945
https://www.sfd.pl/temat174415/ 
1

1971-1996-=TuPaC AmArU ShAkUr=-
-= DORADCA w dziale Uroda© =-
-= Znawca w dziale Nasze Zdjęcia© =-

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 118 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1474
Trzeba uwazac tez, gdzie sie robi taki biotatuaz, zeby sie nie naciac. Spotkalam sie z przypadkiem, ze ktos myslal, ze robi sobie biotatuaz, ktory mu zniknie po jakims czasie, a potem okazalo sie ze to zwykly normalny tatuaz :/
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8

Ja mam dopiero 14 lat i starsi nie bardzo sa za niezmywalnym tatuazem;/ myslalam nad biotatuazem ale slyszalam ze po kliku latach jest on nieestetyczny.I nie wiem czy poczekac rok na niezmywalny czy jednak zrobic sobie tamten.Chcialam znac opinie bo nie mam pojecia co robic.Dzieki z gory;*
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 4230 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 26217
Ja mam dopiero 14 lat i starsi nie bardzo sa za niezmywalnym tatuazem;/

no to henna

I nie wiem czy poczekac rok na niezmywalny czy jednak zrobic sobie tamten.Chcialam znac opinie bo nie mam pojecia co robic.

no to widac ze jeszcze zawczesnie na tatuaz

henna dla Ciebie

zdr.

"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz,
kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę.
Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym,
napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 114 Napisanych postów 3633 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 15525
Dziewczynko zrob sobie delfinka z henny jak masz 14 lat

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 4311 Wiek 33 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 16683
na czole sobie zrob, z chipsow albo gumy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 20544 Wiek 42 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 125840
az mnie nosi jak czytam o "biotatuażach"

DreamChaser

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odszkodowanie - po pewnym czasie

Następny temat

pieczenie w okolicy odbytu + kulka = normalny problem

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły