Cześć Wszystkim,
Nazywam się Radek.
Jestem dwudziesto letnim ,,gladiatorem'', który rozpoczął sporty walki jak i ćwiczenia siłowe w wieku 12 lat. Parę lat później, doświadczyłem strasznych chwil, między innymi strata ważnej osoby, co spowodowało że przestałem jeść i mieć chęci do życia. Pod koniec grudnia 2014 roku, ważyłem 61 kg i wziąłem się w końcu w garść i postanowiłem zrobić coś z tym.
W tej chwili, ważę 80,2 kg przy obwodach:
Wzrost: 175 cm
Klatka: 103 cm
Biceps: 34,6cm
Przedramię: 29cm
Pas pod pępkiem: 89 cm
Talia: 83 cm
Biodra: 101cm
Udo: 61cm
Łydka: 39cm
Moim celem będzie spalenie jak największej ilości tkanki tłuszczowej, nie schodząc poniżej 75 kg wagi do końca sierpnia. Od września będę planował bezpieczne masowanie. Chcę tak zrobić, iż później będę mógł budować masę mięśniową bez zbędnego otłuszczania, co przyczyni się na lepsze wizualne efekty.
Dieta:
Pod kontrolą doświadczonego dietetyka.
Około:
116B
307W
64T
Trening Siłowy:
Trzy razy w tygodniu, metoda 15-10-5, dwa plany A i B.
Przez pierwsze dwa tygodnie będę na lekko obniżonych ciężarach (zalecenia od Wodynia).
Ciężary będę starał się zwiększać co tydzień.
Trening aerobowy:
Dwa razy w tygodniu, bieganie do 25 minut z prędkością 15 km/h, co tydzień będę zwiększał czas o dwie minuty.
Zdjęcia będą pod koniec czerwca.
Nazywam się Radek.
Jestem dwudziesto letnim ,,gladiatorem'', który rozpoczął sporty walki jak i ćwiczenia siłowe w wieku 12 lat. Parę lat później, doświadczyłem strasznych chwil, między innymi strata ważnej osoby, co spowodowało że przestałem jeść i mieć chęci do życia. Pod koniec grudnia 2014 roku, ważyłem 61 kg i wziąłem się w końcu w garść i postanowiłem zrobić coś z tym.
W tej chwili, ważę 80,2 kg przy obwodach:
Wzrost: 175 cm
Klatka: 103 cm
Biceps: 34,6cm
Przedramię: 29cm
Pas pod pępkiem: 89 cm
Talia: 83 cm
Biodra: 101cm
Udo: 61cm
Łydka: 39cm
Moim celem będzie spalenie jak największej ilości tkanki tłuszczowej, nie schodząc poniżej 75 kg wagi do końca sierpnia. Od września będę planował bezpieczne masowanie. Chcę tak zrobić, iż później będę mógł budować masę mięśniową bez zbędnego otłuszczania, co przyczyni się na lepsze wizualne efekty.
Dieta:
Pod kontrolą doświadczonego dietetyka.
Około:
116B
307W
64T
Trening Siłowy:
Trzy razy w tygodniu, metoda 15-10-5, dwa plany A i B.
Przez pierwsze dwa tygodnie będę na lekko obniżonych ciężarach (zalecenia od Wodynia).
Ciężary będę starał się zwiększać co tydzień.
Trening aerobowy:
Dwa razy w tygodniu, bieganie do 25 minut z prędkością 15 km/h, co tydzień będę zwiększał czas o dwie minuty.
Zdjęcia będą pod koniec czerwca.