Troche o sobie:
Na imie Kacper lat 18 ( ektomorfik) Dziennik zakładam dla dodatkowej motywacji , jakiś porad od doświadczonych forumowiczów i dla tego żeby oczywiście widzieć postępy .Wracam do treningu po ponad roczniej przerwie wtedy ( w między czasie imprezy,fajki , alkochol skręty i inne głupoty co ja robiłem !?
) Był czas że jadałem 1x dziennie czasem 2 . No ale nie ma op*****lania sie i wziąłem sie w garść przestałem chodzić na imprezy ,pić, od 2 tyg. Palić .. a zacząłem progresywnie jeść najpierw 3 potem 4 następnie 5 aż do teraz 6 x dziennie !No i praktycznie zaczynam od 0 :)
Staż
1 miesiąc jakiegoś machania , nabierania troche techniki, później jakaś grypa i teraz 2 tyg z dobrą dietą i 1 tyg treningu plane FBW.
Trening
FBW
1.Podciąganie na drążku szerokim uchwytem
2.Przysiady
3.Pompki
4.Wyciskanie sztangielek sprzed głowy
5.Uginanie ramion ze sztangielkami stojąch podchwytem
6.Pompki w podporze tyłem
7.Wspięcia na palce
Dieta
Mam alergie na laktoze więc z wapnem troche ciężko ale uzupełniam ( tym z apteki jedna łyżka codziennie) Słodyczy nie jem wogóle czipsów , żelków cocacoli innych gazowanych napojów.. innych badziewiów też NIE!
Zapotrzebowanie kaloryczne:3200kcal
Tak wygląda przykładowa dieta w dzień treningowy nadwyżka tak duża bo drążek mam daleko i biegam w obie strony jakieś 3 km (spalając ok. 200kcal) :
Sprzęt
2 hantle
Obciążenie : 4x 1.5 kg
4x 2.5 kg
2 Krzesła
Zdjęcia
Jescze dziś wstawie net roche źle chodzi :/
Wymiary
Procent tkanki tłusczowej : 8.54 %
Obwód pasa:75cm
Prawy Biceps:30cm
Lewy Biceps:30cm
Udo:51cm
Klata:93cm
Łydka prawa:37cm
Łydka lewa:36cm
Przedramię:27cm
Objętość Nadgarstka:17 cm
Waga:62.7 kg
Zmieniony przez - kacper95 w dniu 2013-09-15 13:48:18
Na imie Kacper lat 18 ( ektomorfik) Dziennik zakładam dla dodatkowej motywacji , jakiś porad od doświadczonych forumowiczów i dla tego żeby oczywiście widzieć postępy .Wracam do treningu po ponad roczniej przerwie wtedy ( w między czasie imprezy,fajki , alkochol skręty i inne głupoty co ja robiłem !?

Staż
1 miesiąc jakiegoś machania , nabierania troche techniki, później jakaś grypa i teraz 2 tyg z dobrą dietą i 1 tyg treningu plane FBW.
Trening
FBW
1.Podciąganie na drążku szerokim uchwytem
2.Przysiady
3.Pompki
4.Wyciskanie sztangielek sprzed głowy
5.Uginanie ramion ze sztangielkami stojąch podchwytem
6.Pompki w podporze tyłem
7.Wspięcia na palce
Dieta
Mam alergie na laktoze więc z wapnem troche ciężko ale uzupełniam ( tym z apteki jedna łyżka codziennie) Słodyczy nie jem wogóle czipsów , żelków cocacoli innych gazowanych napojów.. innych badziewiów też NIE!
Zapotrzebowanie kaloryczne:3200kcal
Tak wygląda przykładowa dieta w dzień treningowy nadwyżka tak duża bo drążek mam daleko i biegam w obie strony jakieś 3 km (spalając ok. 200kcal) :
Sprzęt
2 hantle
Obciążenie : 4x 1.5 kg
4x 2.5 kg
2 Krzesła
Zdjęcia
Jescze dziś wstawie net roche źle chodzi :/
Wymiary
Procent tkanki tłusczowej : 8.54 %
Obwód pasa:75cm
Prawy Biceps:30cm
Lewy Biceps:30cm