Witam, chciałbym prosić o ocene diety ludzi ktorzy bardziej się na tym znają niż ja.
Doradźcie mi jak musze coś zmienić kolejność posiłków lub więcej/mniej czegoś na koszt innych makroskładników.
Wrzuce poniżej ankiety zdjęcie diety oczywiście nie będe jadł tego codziennie, bede zamienial rozne składniki aby osiągnac mniej wiecej tyle samo makroskładników.
redukcja
Waga : 86
Wzrost : 180~
Obwód klatki : 116
Obwód ramienia : 41
Obwód talii : 96-97
Obwód uda : 58
Obwód łydki : 38
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 25%
Aktywność w ciągu dnia : praca fizyczna
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 5x w tygodniu siłownia 3x bieganie interwal 1:1 15-30 minut
Odżywianie : w tygodniu staram się odzywiac tak jak nizej na zdjęciu, weekendami pozwole sobie na jakis fast food (pizza, kebab, chinska kuchnia)
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : żadne
Stan zdrowia : zdrowy
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia, 1 w tygodniu basen (nie zawsze)
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak
Stosowane wcześniej diety : brak

Doradźcie mi jak musze coś zmienić kolejność posiłków lub więcej/mniej czegoś na koszt innych makroskładników.
Wrzuce poniżej ankiety zdjęcie diety oczywiście nie będe jadł tego codziennie, bede zamienial rozne składniki aby osiągnac mniej wiecej tyle samo makroskładników.
redukcja
Waga : 86
Wzrost : 180~
Obwód klatki : 116
Obwód ramienia : 41
Obwód talii : 96-97
Obwód uda : 58
Obwód łydki : 38
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 25%
Aktywność w ciągu dnia : praca fizyczna
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 5x w tygodniu siłownia 3x bieganie interwal 1:1 15-30 minut
Odżywianie : w tygodniu staram się odzywiac tak jak nizej na zdjęciu, weekendami pozwole sobie na jakis fast food (pizza, kebab, chinska kuchnia)
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : żadne
Stan zdrowia : zdrowy
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia, 1 w tygodniu basen (nie zawsze)
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak
Stosowane wcześniej diety : brak