Ten rowerek dobry ma osprzęt, ktoś posiada taki i mógłby się wypowiedzieć? jaki konfort jazdy jest na nim? jak jest z siodełkiem? czy ono jest wygodne?
Jezdzić to na nim będę wszędzie praktycznie Obrzeża miasta, wsie, drogi polne, szosa.
Co o nim myślicie? czy to dobry wybór jak na tą cenę?
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
82
rower fajny firma nie najgorsza, jesli sie nie myle to osprzęt ma DEORE naprawde dobry, siodełko też jest z epszej pułki:)
ale czy dac za niego 3500zl to nie wiem
Szacuny
15
Napisanych postów
1210
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
19125
Ponad 12 kg to sporo i nie, zależy jak dla kogo, jeśli rower będzie używany amatorsko/rekreacyjnie taka waga w niczym nie przeszkadza.
IMO 3,5 tys zł za taki rower z takim osprzętem to cena ani wygórowana ani żadna specjalna okazja, jeśli się podoba to brać.
ps
odnośnie postu powyżej, znajdź kolego nowy rower (taki sam rozmiar, podobny osprzęt) ważący 10kg w cenie do 4 tys. powodzenia
Szacuny
2
Napisanych postów
371
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4002
stash1 czasami trafiaja sie okazje na allegro więc warto poszukac czasami warto kupic uzywany a na lepszym osprzecie cube nie jest zły wyraziłem swoja opinie tylko
ps.mam Meride hfs 2000v i udało mi sie ja kupic o 1600zł mniej niz w innym sklepie.
Szacuny
15
Napisanych postów
1210
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
19125
Pewnie, że się zdażają (sam też 2 lata temu 2gi rower kupiłem o ok 30% taniej a w tym roku ramę w podobnej promocji)
Jednak trzeba mieć szczęście, siedzieć, chodzić, tropić i szukać... (zamiast jeździć) trafi się albo i nie - czas leci a roweru nadal ni ma :)
Szacuny
11
Napisanych postów
312
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2648
Tak się stało, kupiłem ten rowerowek Cube LTD PRO i udało mi się utargować do 3000zł lecz wprowadziłęm pare zmian w nim: kupiłem rogi boplight, wymieniłem gripy na octane z przykrecanimi śrubkami, następnie kupiłem nową korbę SLX bo tak co jest w nim jest do d**y i ostatnią rzecz jaka wymieniłem to siedełko selle italia 170gram skóra naturalna bo to co w nim było to się zdzierało strasznie... puki co to tyle :D