Witam.Kupiłem na targu Bluzę z firmy prosto.Dałem za nią 80zł.I zastanawiam się czy to oryginał czy nie.Na karku zamiast metki made in poland czy prosto jest tylko mała metka na której napisane jest 'L' czyli rozmiar ale nie ma też napisu made in china co by świadczyło o kopi.Na stoisku na którym to kupiłem były wszystkie spodnie i bluzy z firmy Prosto i RPK.Więc już sam nie wiem co o tym myśleć.A wy co sądzicie? Sprawdzałem i nigdzie indziej żadnej metki nie ma.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Też widziałem RPK na targu a podobno we Wrocławiu SSG są podróbki też po 80 zł.
Jak nie ma metek to podróbka. Powinny być metki z tyłu Prosto z oznaczeniem rozmiaru oraz po boku Logo i informacje na temat Prania, prasowania, użytego surowca, kraju produkcji, strony www.
Jak nie ma metek to podróbka. Powinny być metki z tyłu Prosto z oznaczeniem rozmiaru oraz po boku Logo i informacje na temat Prania, prasowania, użytego surowca, kraju produkcji, strony www.
...
Napisał(a)
No nic.W takim razie dzięki za odpowiedzi.A tak sobie myślę że kopia wcale nie musi być gorsza ;d
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat