Szacuny
1
Napisanych postów
242
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6823
Witam do sprzedania mam kilka modeli butów Nike Air Max 1 oraz Air Max 90. Buty są nowe oryginalne. Napisz jaki nosisz rozmiar a ja sprawdzę czy taki posiadam.
Cena jaka mnie interesuje za jedną parę to 380 zł do drobnej negocjacji.
Wysyłka pocztą polską. Poniżej zamieszczam zdjęcia modeli które posiadam.
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
207
Na jakiej podstawie twierdzisz że na allegro są fejki? Bo chyba nie po zdjęciach, przynajmniej nie spodziewałbym się takiego podejścia człowieka który sam nie pokazuje towaru tylko fotki z neta.
Szacuny
1
Napisanych postów
242
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6823
Dla zainteresowanych mogę zrobić zdjęcia. A Ty Danistg jak jesteś takim fanem allegro to czego tutaj szukasz? Ja już dziękuję za "oryginalne" buty z allegro które rozpadają się po trzech czterech miesiącach. Nie zamierzam nikomu wciskać podrobionego kitu. Jeśli ktoś będzie zainteresowany kupnem transakcja będzie przeprowadzona poprzez wcześniej wspomniany serwis allegro dla bezpieczeństwa każdej ze stron. Buty są ze sklepu firmowego Nike który znajduje się w moim mieście.
Szacuny
4
Napisanych postów
185
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3947
w sklepach sięgają 540 zł , więc czego sie burzycie? 380 dobra cena. nie chcecie - nie kupujcie i nie zasmiecajcie i tyle. idzcie na allegro :) pozdrawiam
świat jest zbyt wielki, by być małym. każdy kilogram to krok do bycia silniejszym, każde powtorzenie sprawia że jesteś silniejszy, każdy trening kreuje charakter.