Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3457
Witam, czy soczek jest ok? Nie słyszałem o wałkach na BP ale "LOT" i "EXP" jest w innym miejscu. Proszę o opinie
Jeszcze jedno, na stronce do sprawdzania kodów wyskakuje błąd, ale nie stwierdza że jest to fake, tylko jakiś błąd wyskakuje, w przypadku fake powinien pokazać sie formularz do wypełnienia i wysłania, może jakiś błąd? Soczek dostałem z grecji.
Szacuny
1
Napisanych postów
74
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1232
mam pytanie chłopaki ktoś zamawial z tej orginalnej strony balkana i niech mi powie czy tam placi sie np za 5amp sustamed 4dolary czy za sztuke?? z góry dziekówa
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3457
Te zdjęcia co ja wstawiłem są prawie identyczne jak te na stronie producenta, tylko że numerki są wybite w innym miejscu, strona do sprawdzania kodów ma jakąś awarie i nie moge sprawdzić... Flakoniki są zawinięte w przeźroczystą folię z napisem Balkan Pharmaceutical.
Zdjęcie co dodał MCKOKS w ogóle nie przypomina orginału.
Link do strony producenta: http://www.balkanpharmaceuticals.com/index.php/en/our-products/injectable-products/testosterone-p wygląda tak jak to moje.
Jeszcze wrzucę zdjęcie gumki spod kapsla
Mój dill ma naprawdę potężną plusową reputacje, więc może jest tam prop Mieszkam w UK