Witam szukam gotowego zestawu do ciwczenia w domu pośladków bez obciążania kolan. Wczesniej robiłam Chodakowską ale pojawił się problem z kolanami( ból podczas przysiadów ). Przy normalnym funkcjonowaniu nie odczuwam żadnych dolegliwości.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Hip thrusty, mostki biodrowe w wersjach na 1 i 2 nogi, monster walki i dodac gumy. Jak masz ketla lub hantle to dac rumunski martwy. Poza tym zglosic sie do fizjo, ktory posklada Cie po Chodakowskiej i nauczy aktywacji odpowiednich partii. Cwiczenia nie moga isc z gotowego planu bo nie wiadomo jakie braki masz. Najgorsze co mozna sobie zrobic to klepac dywanowki nie majac zadnej techniki niestety.
1
...
Napisał(a)
Mam się zamiar wybrać ale z kasą narazie krucho. Po 3 serie i 10 będzie ok ?
Martwy rumuński 3x10 z hantlem
Hip trust 3x10
Mostek biodrowy 3x10
Monster walk
Takie coś wymyśliłam. Kolejność odpowiednia?
Zmieniony przez - katarzyna92 w dniu 2018-08-18 12:48:41
Martwy rumuński 3x10 z hantlem
Hip trust 3x10
Mostek biodrowy 3x10
Monster walk
Takie coś wymyśliłam. Kolejność odpowiednia?
Zmieniony przez - katarzyna92 w dniu 2018-08-18 12:48:41
...
Napisał(a)
Nawet po 15. Posladki lubia rozne obciazenia i zakresy, to mocne miesnie. Dopinaj je mocno one powinny byc w ogniu a nie np dol kregoslupa. Rozwaz trening calego ciala, ale to po konsultacji z fizjo Takze precyzja ruchu i uwazaj na siebie.
1
...
Napisał(a)
Wszędzie postaram się ćwiczyć z gumami. Jakie będą odpowiednie? Dodam że jakaś słaba nie jestem i troszkę mam siły.
...
Napisał(a)
Najlepiej kupić jakiś zestaw gum. Wtedy można sobie różnicować to obciążenie czy to w seriach czy w kolejnych treningach. No i zestaw wychodzi taniej niż kupowanie oddzielnie po jednej gumie.
BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!