Mam 17 lat i jestem szczupłą osobą a le chciałabym pozbyć się tłuszczyku z wewnętrznej części ud, wzmocnić dolne mięśnie brzucha, podnieśc pośladki i ogólnie ujędrnić ciałko. Jakie ćwiczenia mi polecacie? Czy basen będzie dobry? A co z "brzuszkami"?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przy ujedrnianiu ciala najlepszy bedzie odpowiedni trening silowy(a wiec silownia)do tego aeroby aby pozbyc sie tej (przypuszczam)niewielkiej ilosci tluszczu.
POWODZENIA
POWODZENIA
Wal śmiało - odpowiem na każde pytanie
TRENING OSOBISTY 604 971 921
...
Napisał(a)
Basen jak najbardziej brzuszki po 150 rano i wieczorem podciąganie nóg na drabince w zwisie pod kątem prosty przytrzymac 15 s i przyciąanie nóg do klatki.Propnuje bieganie co drugi dzień po 5 km na początek można to połączyć z robieniem pompek a z czaem bieg z obciążeniem.
FELIKS
...
Napisał(a)
Po co 150 brzuszków dzień w dzień- lepiej niech robi A6W albo ABS II.
Nic nie działa najlepiej jednak jak dobra dieta i trening siłowy+ aeroby
Nie ważne ile będzie biegac, ile pompek będzie robić czy też brzuszków to musi to robić z głową
Nic nie działa najlepiej jednak jak dobra dieta i trening siłowy+ aeroby

Nie ważne ile będzie biegac, ile pompek będzie robić czy też brzuszków to musi to robić z głową

...
Napisał(a)
A moja propozycja jest taka,niech Malwa pojdzie do najblizszego GYMU.
Z jej wypowiedzi wynika ze dopiero rozpoczyna treningi.
Niech lepiej zajmie sie nia doswiadczony instr., a takie doradzanie 150 brzuszkow? Jakies trzymanie nog?
A co to ma wspolnego z metodyka treningu, jak mozesz radzic cos takiego dziewczynie jak nic o niej nie wiesz.
Mysle ze to instr. zrobi krotki wywiad i rozpoznanie jaka posiada sprawnosc i mozliwosci.
Czesc
Z jej wypowiedzi wynika ze dopiero rozpoczyna treningi.
Niech lepiej zajmie sie nia doswiadczony instr., a takie doradzanie 150 brzuszkow? Jakies trzymanie nog?
A co to ma wspolnego z metodyka treningu, jak mozesz radzic cos takiego dziewczynie jak nic o niej nie wiesz.
Mysle ze to instr. zrobi krotki wywiad i rozpoznanie jaka posiada sprawnosc i mozliwosci.
Czesc
Wal śmiało - odpowiem na każde pytanie
TRENING OSOBISTY 604 971 921
...
Napisał(a)
150 brzuszków? Po co? Moim zdaniem strata czasu. Najważniejsza jest prawidłowa technika - właściwie im dokładniej i poprawniej stara się je robić, tym mniej powtórzeń bardziej zmęczy, a co istotne przyniesie efekt. Bo 'machać' to sobie można, a nie wydaje mi się, żeby ktoś zaczynający ćwiczyć zrobił jednorazowo 150 brzuszków, i to jeszcze z poprawną techniką... Poza tym już lepiej zrobić mniej powtórzeń ale jakimś cięższym ćwiczeniem czy z większym obciążeniem, niż machać setki... Chyba że komuś się bardzo nudzi i ma za dużo czasu, ale ja i tak w tym sensu nie widzę.
...Only thing to do is jump over the moon...
...
Napisał(a)
!!BEZ PRZEGIĘĆ!!
Odradzam Ci zdecydowanie te 150 brzuszków i innch ćwiczeń zaproponowanych "powyżej".Oczywiście jestem za konsultacją z trenerem z siłowni,ale dobrze wiemy,że to kosztuje... Zrób sobie plan całego tygodnia treningów z myśłą o partiach ciała które Cię interesują np.Pon:30min aerrobiku + ćwiczenia na nogi, wtorek:30min aerrobiku + ćw. na brzuch, środa wolne, czwartek: 30min. aerrobiku + ćwiczenia na pośladki, piątek:30min. aerrobiku + ćw na brzuch.W weekend proponuje np. rower, bieganie czy pływanie.Dzięki aerrobom nie zaniedbasz reszty części ciała jak np. ręce, ramiona itp(pamiętaj o rozciąganiu przed i po treningach) A ćwiczenia na brzuch, nogi czy pośladki ściągnij sobie z internetu. Pij dużo wody, nawilżaj ciało, z rana się rozciągaj i bierz naprzemienne prysznice zimną i ciepłą wodą. To co tu napisałam stosuje od 6 miesięcy i efekty są bardzo widoczne i zadowalające:) Powodzenia
Odradzam Ci zdecydowanie te 150 brzuszków i innch ćwiczeń zaproponowanych "powyżej".Oczywiście jestem za konsultacją z trenerem z siłowni,ale dobrze wiemy,że to kosztuje... Zrób sobie plan całego tygodnia treningów z myśłą o partiach ciała które Cię interesują np.Pon:30min aerrobiku + ćwiczenia na nogi, wtorek:30min aerrobiku + ćw. na brzuch, środa wolne, czwartek: 30min. aerrobiku + ćwiczenia na pośladki, piątek:30min. aerrobiku + ćw na brzuch.W weekend proponuje np. rower, bieganie czy pływanie.Dzięki aerrobom nie zaniedbasz reszty części ciała jak np. ręce, ramiona itp(pamiętaj o rozciąganiu przed i po treningach) A ćwiczenia na brzuch, nogi czy pośladki ściągnij sobie z internetu. Pij dużo wody, nawilżaj ciało, z rana się rozciągaj i bierz naprzemienne prysznice zimną i ciepłą wodą. To co tu napisałam stosuje od 6 miesięcy i efekty są bardzo widoczne i zadowalające:) Powodzenia

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!