Cześć, mam pytanie, jak w temacie, czy mogę połączyć gainer Giant mass 4000 z jakąś odżywką białkową (i tu też pytanie jaką polecacie - jestem chudy, zależy mi na zrobieniu masy, wiem, że jedzenie jest ważne ale mam naprawdę baaaardzo szybki metabolizm)... No i właśnie, w jaki sposób ewentualnie można łączyć te dwa suplementy? Może być naprzemiennie? Na przykład rano odżywka białkowa, potem po śniadaniu gainer, trening, po nim bezpośrednio znowu gainer i wieczorem odżywka białkowa?
Druga kwestia to już inna, mniej istotna sprawa choć bardzo zastanawiająca bo po każdym treningu na nogi mam na nich zakwasy utrzymujące się dłużej niż dwa dni (a skoro mam zakwasy to na treningu (FBW) omijam nogi a robię tylko jedno ćwiczenie na uda - 3 x 10 i dodatkowo biorę wymieniony gainer.
Wspomnę tylko, że póki co dni mam wolne, nie pracuje w pracy wymagającej wysiłku fizycznego.
Druga kwestia to już inna, mniej istotna sprawa choć bardzo zastanawiająca bo po każdym treningu na nogi mam na nich zakwasy utrzymujące się dłużej niż dwa dni (a skoro mam zakwasy to na treningu (FBW) omijam nogi a robię tylko jedno ćwiczenie na uda - 3 x 10 i dodatkowo biorę wymieniony gainer.
Wspomnę tylko, że póki co dni mam wolne, nie pracuje w pracy wymagającej wysiłku fizycznego.