Witam. Otóż mam problem z odpowiednim łączeniem białek, węglowodanów i tłuszczy. Nie wiem, czy np. rano mogę zjeść węgle razem z tłuszczami.. W skrócie napisze co jem, a do Was prośba o ocenę i poprawki. Dieta redukcyjna.
7:30
TSE-1 kapsułka (spalacz tłuszczu)
8:00 Śniadanie
Płatki owsiane górskie
Mleko swojskie
Płatki migdałowe
Śliwki suszone
Szczypta cynamonu
11:00 II Śniadanie
Kilka kromek żytniego, razowego chleba ze słonecznikiem posmarowane masłem orzechowym
lub
Kilka kromek żytniego, razowego chleba ze słonecznikiem z liśćmi sałaty i z plastrami gotowanej piersi z kurczaka
Jajka gotowane
Jabłko
13:30
TSE-2 kapsułki
14:00 Obiad
Pierś z kurczaka smażona na oliwie z oliwek
Warzywa na patelnie
Brązowy ryż
lub
Ryba pieczona w piekarniku
Surówka z marchwi i jabłka / surówka z marchwi i kapusty kiszonej
17:00 Podwieczorek
Tutaj mam problem, bo nie mam pomysłu.. Zazwyczaj jadłem chleb żytni z gotowaną piersią. Czasem marchew i kiwi. Może migdały?
Trening mam około 18-19, który trwa zazwyczaj około 1h.
20:00 Kolacja
Puszka tuńczyka w sosie własnym
lub
2 serki wiejskie lekkie
Nie pisałem ilości kcal/b/w/t, bo chodzi mi o prawidłowe skomponowanie diety, a nie o ilość.
Wody piję około 2 litrów dziennie. Proszę o rady. Słyszałem dwie wersje, że po treningu powinno się jeść białko i węgle, oraz ze na noc nie powinno się jeść węglowodanów, nawet po treningu. Ja wolałbym pozostać przy jedzeniu samego białka. Tzn. wiem, że potrzebne są jeszcze tłuszcze, dlatego zwróciłem się do was po pomoc, żebyście uzupełnili braki w tej diecie.
7:30
TSE-1 kapsułka (spalacz tłuszczu)
8:00 Śniadanie
Płatki owsiane górskie
Mleko swojskie
Płatki migdałowe
Śliwki suszone
Szczypta cynamonu
11:00 II Śniadanie
Kilka kromek żytniego, razowego chleba ze słonecznikiem posmarowane masłem orzechowym
lub
Kilka kromek żytniego, razowego chleba ze słonecznikiem z liśćmi sałaty i z plastrami gotowanej piersi z kurczaka
Jajka gotowane
Jabłko
13:30
TSE-2 kapsułki
14:00 Obiad
Pierś z kurczaka smażona na oliwie z oliwek
Warzywa na patelnie
Brązowy ryż
lub
Ryba pieczona w piekarniku
Surówka z marchwi i jabłka / surówka z marchwi i kapusty kiszonej
17:00 Podwieczorek
Tutaj mam problem, bo nie mam pomysłu.. Zazwyczaj jadłem chleb żytni z gotowaną piersią. Czasem marchew i kiwi. Może migdały?
Trening mam około 18-19, który trwa zazwyczaj około 1h.
20:00 Kolacja
Puszka tuńczyka w sosie własnym
lub
2 serki wiejskie lekkie
Nie pisałem ilości kcal/b/w/t, bo chodzi mi o prawidłowe skomponowanie diety, a nie o ilość.
Wody piję około 2 litrów dziennie. Proszę o rady. Słyszałem dwie wersje, że po treningu powinno się jeść białko i węgle, oraz ze na noc nie powinno się jeść węglowodanów, nawet po treningu. Ja wolałbym pozostać przy jedzeniu samego białka. Tzn. wiem, że potrzebne są jeszcze tłuszcze, dlatego zwróciłem się do was po pomoc, żebyście uzupełnili braki w tej diecie.