Cześć chciałbym sobie kupić jakiś łańcuch na szyje. I teraz pytanie złoty czy srebny. Kolejne pytanie jak szeroki i jaki wzór. Nie chce wyjść na totalnego wieśniaka, bo niestety jak widzę w większości kogoś w łańcuchu to od razu przychodzi mi w głowie "co to za burak". tyczy to sie głownie chłopców po 60 pare kilo któży ledwo maja siły unieść ten łańcuch. zastanawiałem sie nad złotym bo mam budżet około 2 tysiace. Tylko nie wiem, jak on bedzie sie prezentował i czy wiara nie pomysli sobie "****a co to za cygan". I jeszcze jedno waże około 105kg wiec moge sobie troche na grubszy pozwolić, ale tez nie chce kagańca na szyi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
mam na sprzedaz 150 gramowy srebrny925 łańcuch ręcznie składany (spolot królewski,bardzo ładny i bardzo żadki splot) moge sprzedac za 550 zł kupiłem go rok temu za 800 zl mam paragon jesli chcesz odezwij sie na "[email protected]" moge wystawic na allegro
link do splotu przypadkowyt z googole
http://modena-style.pl/product/image/144/864a.jpg
link do splotu przypadkowyt z googole
http://modena-style.pl/product/image/144/864a.jpg
H o o l i g a n g ' 0 0
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ale będzie miał na wiele lat a nie jakaś taniocha za 200-300 zł która się wytrze od ubrania :)
Kompleksowe prowadzenie online.
...
Napisał(a)
http://allegro.pl/item1169851009_lancuszek_figaro_11mm_srebrny_925_l11.html
ja bym taki brał;)
ja bym taki brał;)
nie chce mi sie z toba gadac.
...
Napisał(a)
taniocha za 200 - 300 zl... co ty mowisz??? przecietny człowiek na taki łancuch za 2 tys musi 2 miesiace pracowac fizycznie.
nie chce mi sie z toba gadac.
...
Napisał(a)
To lepiej sobie odkładać kilka miesięcy i kupić coś w granicach 500-700zł nie mówie od razu o jakiś kosmicznych cenach. Sam bym nie dał 2 tys na sam łańcuch...
...
Napisał(a)
panowie spokojnie.
moje główne pytanie to było takie:
kolor , wzór i szerokość
Zmieniony przez - atmed w dniu 2010-08-09 14:57:53
moje główne pytanie to było takie:
kolor , wzór i szerokość
Zmieniony przez - atmed w dniu 2010-08-09 14:57:53
...
Napisał(a)
Ja bym brał zwykła dobrze wykonaną srebrną pancerkę . Najlepiej udaj się do jakiegoś złotnika i sobacz jak to się na Tobie prezentuje.Tam sobie dopasujesz szerokość i długość łańcucha :)
Zmieniony przez - robertjudi w dniu 2010-08-09 15:00:33
Zmieniony przez - robertjudi w dniu 2010-08-09 15:00:57
Zmieniony przez - robertjudi w dniu 2010-08-09 15:00:33
Zmieniony przez - robertjudi w dniu 2010-08-09 15:00:57
...
Napisał(a)
moim zdaniem srebrny się lepiej prezentuje - tj mniej szpanersko
pzdr
pzdr

--== GAINER TEAM ==--
...
Napisał(a)
j/w srebrne lepsze bez ´´kozaczenia
) i najlepiej isc do zlotnika i przymiezac , pzdr

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!