Witam, zainteresował mnie temat i poszukałem trochę na forum (w sumie nie znalazłem za dużo), ale postanowiłem sobie spróbować poćwiczyć. Zacząłem sobie robić pompki na palcach, łapać powoli tą piłkę i nawet uda mi się ją teraz przytrzymać od góry przez jakiś czas. Moja dłoń wydaje mi się dosyć mała, także chciałem się zapytać, czy jest sens to dalej ćwiczyć i czy sobie nie uszkodzę stawów próbując ją trzymać tak często. Prosiłbym też ewentualnie o jakieś porady :) Gdzieś od nadgarstka do końca środkowego palca mam ok. 19-19.5cm, a sam palec ok. 9 cm, jeśli będzie potrzebne to dodam zdjęcia, z góry dzięki za pomoc :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja mam małe dłonie i ogólnie jestem niski i generalnie bez problemu operuję piłką jedną dłonią (rozumiem, że chodzi ci o to przeniesienie jej podczas paczki/dwutaktu itp?)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!