Szacuny
4
Napisanych postów
572
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
5846
Witam, jeżeli chodzi o ławkę ze zintegrowanymi stojakami to wyżej wymieniony model będzie jak najbardziej odpowiedni
Ławka jest wykonana z grubych i bardzo mocnych profili 50x50x2mm dzięki temu model jest bardzo masywny
kąt oparcia ławeczki można ustawić w 12 pozycjach także na regulacje oparcia też nie ma co narzekać
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
260
ławka mocna i solidna także pod tym względem moim zdaniem dobrze wykonana ;) niestety każdy element dosłownie każdy ma rysy i jest niedomalowany tzn. element jest koloru mocno czarnego a nagle jakiś duży kleks czy plama odcieniu szarego.... no i ostatnia rzecz o której tylko wspomnę bo sam wybrałem ten model... ustawianie skosu jest abstrakcją i jak dla mnie porażką... Wnioski ? przez te rysy i niedomalowane miejsca z pewnością kupiłbym używaną....
Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6849
trochę siara z tymi rysami i malowaniem... Gutek powiedz o co chodzi z tym skosem bo się zastanawiam czy kupić sprzęt Marbo czy z Keltona, a skosu będę na pewno używał i nie chcę żadnej lipy.
Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk***ysyna.
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
260
no powiem Ci że też byłem w szoku że takie buble jak na nowy sprzęt.... a ze skosem chodzi o to że jeśli chcesz go sobie przestawić to trzeba odblokować śrubę zabezpieczającą i później musisz unieść belkę tzn ten element do którego zamontowane jest oparcie i siedzenie no i jeszcze do tego samego elementu wkładany jest modlitewnik ( z hakami na gryf w moim przypadku ) jak sobie tam zarzucę gryf z obciążeniem to nie za fajnie będzie się ustawiało skos bo troszkę to będzie ważyć... oczywiście chodzi o model MS-L004 chcesz to nagram Ci krótki filmik jak to wygląda....