Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
pewnie jak na innych, pamietaj to ze komuś się dobrze trenuje nie oznacza że i Tobie bedzie, ja mam np na siłowni ulubione ławki, przewaznie to są stare ławki, bo te nowe jakieś dziwne, Aż tak droga Ci potrzebna ?
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
204
anubis84
pewnie jak na innych, pamietaj to ze komuś się dobrze trenuje nie oznacza że i Tobie bedzie, ja mam np na siłowni ulubione ławki, przewaznie to są stare ławki, bo te nowe jakieś dziwne, Aż tak droga Ci potrzebna ?
Szukam sprzętu na min 15 lat cena nie gra roli oby sprzęt był dobry i porządny i spełniał swoją rolę i zajmował mało miejsca mieścił się w moim power racku
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1934
Cześć, mam od 2 miesięcy ławkę Kelton HL10L2 z całego serca odradzam Ci zakup czegokolwiek z firmy Kelton. Oparcie ławki jest niestabilne, belka "wzmacniająca" nie styka z konstrukcją - na wymienione mankamenty miła Pani zajmująca się działem reklamacji odpowiedziała na niestabilne oparcie ławki "te ławki tak mają", a problemy z belką otrzymałem dwa rozwiązania - wypełnienie gumą i wymiana belki na nową - bez komentarza.
Ponadto przed zakupem ławki kupiłem u nich takie rzeczy jak stojaki na obciążenie oraz stojak PS1. Stojaki były źle pomalowane, ślady po podeszwie butów, niestabilne itd. Po reklamacji Pani z działu reklamacji zagwarantowała mi, że ławka będzie dobrej jakości i będzie przez nią osobiście sprawdzona - otrzymałem nawet rabat, a na "dzień dobry" ławka już była porysowana.
Niestety popełniłem duży błąd, że nie zwróciłem wszystkiego i nie zażądałem zwrotu pieniędzy za ten szajs.
Link przedstawiający stabilność oparcia oraz belkę "wzmacniającą" -
Zmieniony przez - tytanowyhm w dniu 2020-05-25 08:51:04
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
204
Tak wygląda sprawa bo nie ma ani recenzji ani filmów gdzie takie sprzęty są testowane w PL większość sprzętów takich kupujesz w ciemno masz tylko opis producenta i możesz się domyślać dlatego założyłem ten temat na forum .
Zmieniony przez - Opratus Segalis w dniu 5/25/2020 2:38:49 PM
Zmieniony przez - Opratus Segalis w dniu 5/25/2020 2:39:20 PM
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Nikt tego nie testuje bo i po co, jak chcesz możesz zerknąć na ławki HESa jeszcze (na starej siłowni xxx lat była i nic się z nią nie działo oprócz przetarciami gdzieś siedziska ale wiadomo ludzie na siłowni nie dbali), odradzić mogę ławki mastersport, szukaj ławki wąskiej tak aby wygodnie się wyciskało, przy szerokim oaprcziu np przy wyciskaniu można odczówać dyskomfort przy ściąganiu łaoptek.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
204
anubis84
Nikt tego nie testuje bo i po co, jak chcesz możesz zerknąć na ławki HESa jeszcze (na starej siłowni xxx lat była i nic się z nią nie działo oprócz przetarciami gdzieś siedziska ale wiadomo ludzie na siłowni nie dbali), odradzić mogę ławki mastersport, szukaj ławki wąskiej tak aby wygodnie się wyciskało, przy szerokim oaprcziu np przy wyciskaniu można odczówać dyskomfort przy ściąganiu łaoptek.
Z Płaskich znalazłem coś takiego Niemiecka firma wygląda solidnie