Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
11
Siema, planuję kupić ławkę grawitacyjną dla rodziców. Niezbyt się znam na tym sprzęcie, dlatego proszę was o radę. Miał ktoś z was może styczność z ławkami grawitacyjnymi? Jakieś zalecenia co do modelu, budowy lub czegokolwiek ? Koszt nie gra zbytnio roli.
Ławkę grawitacyjną polecił lekarz na problemy z kręgosłupem. Ktoś coś? Dziękuję za każdą odpowiedź.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
ja bym pogadał z jakimś fizjoterapeutą co do schorzenia i jakie są zalecenia i czy ławka będzie w takim wypadku dobrym wyjściem, ja nie spotkałem się z taką ławką jedynie na jakichś filmikach.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12435
Napisanych postów
161881
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240210
witaj, lawka tego typu w gabinetach fizjo bardziej traktowana jest jako ciekawostka niz sposob konkretnego wsparcia schorzenia. osobiscie bym nie inwestowal w sprzet tego typu. lepiej im zrobi kilka zabiegow manualnych, jezeli sa problemy z kregoslupem
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348498
Tak, zafunduj im kilka wizyt u fizjoterapeuty to zamiast walczyć z objawami pozbeda się przyczyny.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„