Macie jakieś propozycje?
Macie jakieś propozycje?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Jakieś 10 lat temu trenowałem z kolegą, którego tata był spawaczem. Jak gość miał zrobioną siłkę to klękajcie narody.
2 drążki do tego stojak do pompek na poręczach w kształcie litery V, ala rack z reguloacją wysokości.
Ławki miał pospawane, po prostu świetna sprawa i tak na prawdę kosztuje Cię to tyle co materiał, co prawda dziś profile stalowe nie są tanie, ale i tak to jest ułamek ceny, którą trzeba zapłacić obecnie za sprzęt.
a jaki jest powód tego, że ogarniasz siłownię u siebie? Z doświadczenia powiem, że raczej wcześniej czy później trafisz na 'prawdziwą' siłownię

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Też mam dosyć daleką drogę do szkoły przez co wygodniej mi będzie inwestować.
jesli masz odpowiednie pomieszczenie ( wielkość) i co jakis czas będziesz dokładał sprzetu to siłownia w domu to najlepsze rozwiazanie jakie może być , sam ćwiczyłem w domu 5 lat i prawie wszystko co zrobiłem to właśnie w domu ale miałem do dyspozycji tylko minimum sprzetu i malutki pokoik .
za 2 letni karnet na silownie ( +-2000k) wyposażysz całą siłownie w sprzęt który w zupełności wystarczy do osiągnięcie bdb sylwetki
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
nieoss69A dlaczego uważasz, że prędzej czy później trafię na prawdziwą siłownię?
Nie wiem jak u ciebie będzie ale większość ludzi kupuje po taniości jakieś dziwne sprzęty albo po prostu kończą się pieniądze na rozbudowę tego co już kupiłeś wcześniej do tego czasu ty już zrobiłeś taki progres że potrzebujesz dodatkowych akcesoriów i większego ciężaru a jak pisałem wcześniej barierą nie do przebicia mogą być pieniądze albo po prostu przestrzeń w domu .
Ja średnio co pół roku się przeprowadzam ale jak bym miał inwestować w sprzęt i miał miejsce to zacząłbym od klatki gryfu i ławeczki tylko w tym setupie kluczem jest właśnie miejsce. Jak masz duży salon i jesteś świrem to możesz wywalić telewizor konsole i wstawić klatkę do salonu a goście tylko będą " tego to podziwiam" hehe
Ps chodzi mi o coś takiego albo wersja że nie kręcisz nic do ściany tylko masz czworokąt samodzielny nie każda ścianę można wiercić niestety.

Zmieniony przez - GymAddiction w dniu 2020-10-12 08:10:44
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
nieoss69A dlaczego uważasz, że prędzej czy później trafię na prawdziwą siłownię?
Tak jak pisałem, doświadczenie mi to podpowiada. Sprzęt domowy, a ten który można znaleźć na siłowniach komercyjnych to różna bajka. Popatrz sobie ile kosztuje gryf Eleiko (nawet treningowy), który aktualnie jest dostępny na większości sieciówek. Do domu pewnie tyle nie zainwestujesz w gryf, bo będzie szkoda kasy. I tak będzie z każdym jednym sprzętem. Bramy pewnie sobie nie wstawisz do domu, bo będzie cię ograniczać miejsce. Nawet jak wstawisz bramę taką "domową" to jej jakość będzie odbiegać od tej znajdującej się na komercyjnych siłowniach. Tak można wymieniać bez końca. Podest do podnoszenia ciężarów, klatka do siadów, tego jest masa. Masa fajnego sprzętu, na który pewnie nie znajdziejsz miejsca w domowej siłowni. Domowa siłownia zawsze będzie dążyła do ograniczania wydatków i wykorzystanego miejsca. Komercyjna z założenia ma przyciągać czymś klientów.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Czasem warto się zwrócić bezpośrednio do marbo bo mają doradców, którzy są w stanie skompletować zestawik.
Brama to jest sprzęcik świetny ale nie każdy ma fundusze i miejsce aby go przytulić, sam bym wolał mieć swoją siłownię ale niestety miejsca brak.