Szacuny
16
Napisanych postów
775
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
11712
Mam problem poniewarz od kiedy zaczełem nosić zimową czapke to mam łupierz, próbowałemn już szamponów hen&shouders (czy jak mu tam) fructis ( po nim wogole tam takie strupy ze szok) różne z avonów oriflamów itd i nic nie pomaga:/ czego powinienem jeszcze spróbowac??
Szacuny
4
Napisanych postów
69
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
311
Szampon przeciwłupieżowy FARMED !!! Dzięki unikalnej kombinacji wyciągów ziołowych i składników aktywnych szybko i skutecznie zwalcza łupież. Efekty widoczne już po 3 tygodniach. Posiada doskonałe właściwości użytkowe, jest delikatny i wydajny, ma przyjemny zapach. Uzyskał wysoką ocenę dermatologiczną (Najlepszy Kosmetyk Naturalny Roku 2004). Niewielką ilość szamponu nakłada się na włosy, wmasowuje się do uzyskania piany, pozostawia na 2-3 minuty, po czym spłukuje się ciepłą wodą. Stosuje się ok 2-3razy w tygodniu. A tak na przyszłość to nie eksperymetuj z tyloma różnymi specyfikami i trochę cierpliwości, powinno przejść po jakiś 2miesiącach regularnego stosowania. Pozdro :)
Szacuny
9
Napisanych postów
202
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6731
Selsun Blue Abbott <------- najlepszy jaki znam (na łupież) .... a do czestej pielęgnacji suchych, zniszczonych włosów itp itd to najlepszy (wg mnie) sa szampony garniera fructis ...... to jest moje zdanie
W życiu czasem tak bywa raz peka serce a raz prezerwatywa
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7
według mnie nizoral nie jest dobry. Na początku mojego stosowania nawet pomagał, później jednak łupież powracał i nawet podczas stosowania nie znikał. Do tego włosy się przesuszają i dodatkowo sporo wypadają.