Witam, mam problem z łuszczeniem się skóry głowy. Wygląda to jakby łupież ale po prostu po kąpieli jakby kruszył mi się z głowy wysuszony na wiór naskórek. Co można na to poradzić?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam.
Może powinieneś pomyśleć o zmianie szamponu?
Polecam również spróbować żelu aloesowego.
Pozdrawiam
Może powinieneś pomyśleć o zmianie szamponu?
Polecam również spróbować żelu aloesowego.
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Mycie głowy mydłem siarkowym pomaga. Wcieraj dokładnie w skórę, spłukuj po paru minutach.
...
Napisał(a)
Najlepiej do dermatologa bo to może być coś poważniejszego niż łupież , osobiście proponuje domowe sposoby co do łuszczenia się
...
Napisał(a)
Ja myję codziennie włosy o 6 rano szamponem przeciwłupieżowym za 8zł do tego używam żel który nasila łuszcznie się naskórka i nie mam prawie nic łupieżu :) Jeśli nie chce ci się myć tak często idź do apteki lub do lekarza i kup specjalistyczny szampon 30zł+.
...
Napisał(a)
potwierdzam.leb na łyso i po problemie.mam podobny problem.są włosy jest snieg.nie ma włosów nie ma nic

WILNO I LWÓW,MIASTA POLAKÓW
...
Napisał(a)
najgorsze co może być to mycie włosów codzienne , przez to że szampony mają dużo chemii w sobie skóra jest bardziej wrażliwa (może dojść do alergii) i stąd łupież ;D
...
Napisał(a)
Ponad 2 miesiące minęło od założenia wątku, ale odpowiem... miałem podobny problem stosowałem różne przereklamowane szampony Clear, Nizoral etc. w końcu na internecie znalazłem szampon Emolium - Tobie też go polecam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!