Szacuny
0
Napisanych postów
254
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
14495
jakie cwiczenia... ? ...wykonywac aby byly duze, u mnie sa b.male, udo ma 60cm a lydka 36cm, wiec brakuje mi jakies 4cm do odpowiedniej proporcji.
ja cwicze wspinanie na palcach z kolega na plecach, robie je na max-a 20-25 powtorzen po 4 serie.
wiec jakie cwiczenia mozna jeszcze robic, ile seri, powtorzen i jak czesto?
z gory DZIEKI!!!
"Trudno jest iść przez życie wieloma drogami jednocześnie." - Pitagoras.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja łydke ćwicze tyle razy ile jestem na siłowni ok. 4 razy w tygodniu.Łydka bardzo szybko rośnie.4 treningi w tygodniu przez miesiac a potem tydzien przerwy i znowu.naprawde dobre
"Nikt nie jest pokonany,dopóki sam nie uzna się za pokonanego "
Szacuny
8
Napisanych postów
470
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2844
Sprobuj cwiczenia na maszynie do cwiczenie lydek, a jesli jej nie ma na Twojej silowni, to sprobuj tak: usiadz na laweczce okrakiem, palce nog oprzyj na jakims podwyzszeniu, na kolanach poloz sobie sztange z ciezarem i rob wspiecia. To cwiczenie polecil mi kiedys MarKoS (dawno go tu nie bylo), naprawde dziala. Jesli Ci nie pomoze, sprobuj rowerka, stepper jest tez oki. Powodzenia !!
Szacuny
0
Napisanych postów
254
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
14495
cwicze w piwnicy wiec nie posiadam takiej maszyny :( , to cwiczenie co podalas juz kiedys wykonywalem, ale jest to strasznie uciazliwe bo trzeba nakladac duzy ciezar na moje nogi (powyzej mojej wagi).Ale dzieki ze mi o nim przypomnialas:) , sprobuje sie troche nad nim pomeczyc.
moze ktos ma jakies jeszcze inne cwiczenia na lydki???
"Trudno jest iść przez życie wieloma drogami jednocześnie." - Pitagoras.
Szacuny
1
Napisanych postów
785
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
586
a ja przechytrzyłem cały system i tak ćwiczę :
na urządzonku do ćwiczenie pleców (wiosłowania w opadzie,nie wiem jak to się nazywa...) zakładam cały złom jaki znajdę (tak wypada że nogi robię razem z plecami) podchodzę do maszyny z drugiej strony(od strony ciężarków) łapię przed sobą za uchwyty i wykonuję coś w rodzaju wspięcia na palce...przy okazji wchodzi mi to dobrze na plecy ,to jak martwy ciąg z tym że na maszynie.
Szacuny
6
Napisanych postów
1082
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
28663
Prince$$ - rowerek to jest dobry na wytrzymalosc , sile oraz w pewnym stopniu na rzezbe lydek, a na mase to w mniejszym stopniu.
Jezeli chodzi o mase lydek to chyba te wszystkie wyzej opisane cwiczenia sa dobre.