Szacuny
200
Napisanych postów
1533
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
16833
Czesc mam problem pojawiły mi sie łyse placki wygląda to nieciekawie a najgorsze jest to ze nic nie pomaga (farmakologia).
Myślałem zę goląc na łyso włosy się wzmocnią i problem zniknie a tu nic z tego.
Może ktoś ma jakąs radę? Jak narazie to wygląda na to że za niedługo będe łysy.
Szacuny
152
Napisanych postów
1971
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
15863
art. z str.http://www.jwip.pl/readarticle.php?article_id=1659 „ Tysiące ludzi wypróbowało ten środek. Przeciwko enzymie głowy i wypadaniu włosów należy raz na tydzień myć głowę ciepłą wodą i natrzeć ją garściami warzonej soli (ok. 15 minut). Nastepnie głowę wypłukać ciepłą wodą. Aby choroba przeszła, wystarczy sześć takich zabiegów. Nie było prawie przypadku, by okres leczenia trwał dłużej. Nic jednak nie stanie się, jeśli od czasu do czasu pacjent będzie powtarzał ten zabieg. Rosyjscy wiejscy znachorzy twierdzą, że jeśli wszyscy ludzie stosowaliby ten sposób, nie byłoby na świecie łysych”!
Szacuny
200
Napisanych postów
1533
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
16833
Coż jesli nic nie pomoze trzeba bedzie się pogodzić nie pozostanie nic innego jak golić na łyso az całkie włosy wypadną. Pomysł z nacieraniem głowy solą wydaje się banalny a efekty az niemożliwe ale spróbowac nie zaszkodzi
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
3
Zawsze można iść jeszcze do dermatologia. Mojemu mężowi pomogło. Pani dermatolog doradziła terapię PDT . Pierwsze efekty były widoczne już po pierwszym zabiegu. Efekt końcowy bardzo ucieszył męża, bo łyse place zniknęły.
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2019-01-07 11:35:44