Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21
witam wszystkich! Aktualnie zmienilem miejsce zamieszkania i mieszkam sobie od niedawna w Łodzi. Jako ze niechcialbym rezygnowac z wyciskania mam pytanie do wszystkich, którzy sa z Łodzi.. gdzie znajde jakas silke na "osiedlu" RETKINIA...mneij lub wiecej profesjonalna...?ile wynosi w przyblizeniu cena karnetu...?
pozdrawiam i dzieki za odp
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21
gym-system dzieki za szczegółowe informacje...praktycznie juz sie do niej przekonalem hehe:)a jescze interesuje mnie..bo nie jestem pewien czy tamte ceny w poscie sa aktualne...60zł - karnet na 20 wejść(studencki?)
pozdrawiam
"Błogosławione to, co czyni człowieka twardym"!
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21
THX Adriano i f***master:)
a co do ulicy to ul. Wyszyńskiego (krańcówka tramwajowa)...
Dzisiaj byłem się porozglądać i natknąłem się na jakiś fitness club+siłka (blisko mcdonalda przy ul. Retkińskiej) ale dopiero od 16 do 22 czynne wiec odpada:/
A agata<maszewski>to gdzie?...bo ten nemesis to chyba jest gdzies kolo łąkowej co?
Zmieniony przez - medicos w dniu 2006-12-06 00:56:08
Szacuny
203
Napisanych postów
31902
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94099
no nemesisy są dwa. ten blisko mnie to jest pry przystanku "10 14 i 12" tramwajow przy wilenskiej <kolo łksu mozna powiedziec>
agata gdzie cwiczy maszewski jest jak bys poszedl retknińską od mcdonalda w strone zoo i na 1 skrzyzowaniu skrecil <zapomnialem nazwy ulicy> w lewo <naprzeciwko solarium ergoline> i szedl taką zawinięta droga dosc dlugo taki pawilon ci sie ukaze 'agata' tam wczesniej masz in centro
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21
wielkie dzięki f***master !!!
A którąś byś polecał ??? Sprzet nie musi byc super...chodzi glownie o to zeby bez kolejek cwiczyc..i tani karnet...?
Pozdrawiam :)
Szacuny
203
Napisanych postów
31902
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94099
niestety nie jestem na czasie z tym. poszukaj w necie obie maja stronki internetowe zdaje sie a wymiarowo są podobne. a tłok zalezy od dnia i godziny wiadomo
Szacuny
0
Napisanych postów
87
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1946
Zapraszam na siłownie w agacie
Powierzchnia samej siłowni to 220m kw. wyposażona jest w sprzęt firmy sewim (to co powinno być to jest) na wszystkich ścianach lustra,no i oczywiście dobrze zaopatrzony barek.posiadamy jeszcze sale do aerobiku z lustrami ok. 70m kw.gdzie można w czasie wolnym od zajęc poobijac worek.
Możesz do nas przychodzić we wszystkich dniach tygodnia
Na koniec powiem ze na siłowni panuje fajny klimat i miła atmosfera
W temacie silownia w agacie masz link jak wyglada silownia.
Zapraszam i pozdrawiam.