Witam. W pracy zaczęła mnie boleć prawa ręką. Po kilku dniach okazało się że to łokieć tenisisty. Zastrzyk nie pomógł rehabilitacja też nie skończyło się na zabiegu. Pytanie ile procent odszkodowania mogę liczyć dodam że kiedyś za przegrodę nosowa dostałam ok 400 zł. Mam ubezpieczenie grupowe .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To już ubezpieczyciela trzeba się pytać, czy w ogóle się coś należy.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
To jest uzależnione od tego co zawiera ubezpieczenie i na jaki % , dlatego musisz kontaktować się z ubezpieczycielem.
1
...
Napisał(a)
Ja też mam ubezpieczenie grupowe ale to zależy jakie składki odprowadzasz. Ja z PZU prowadziłem już kilka wojen (od pisemek do głównego prezesa po wysyłanie odpisów pozwu) i wszystkie wygrałem.
Składkę odprowadzałem miesięczną 116 zł więc za 1% płacili mi 1000 zł. Teraz w zależności jak lekarz Ci to zakwalifikuje ale z Twoim uszczerbkiem będzie wyglądało to tak:
Uszkodzenia łokcia - zwichnięcia, skręcenia, uszkodzenia tkanek miękkich, skóry oraz zaburzenia neurologiczne - w zależności od blizn, ograniczenia ruchów, zaników mięśni, przemieszczeń, zniekształceń, deficytów neurologicznych:
a) zmiany niewielkiego stopnia ............................................................................................... 1-5 (prawy) 1-4 (lewy)
b) zmiany średniego stopnia ................................................................................................... 5-15 (prawy) 4-10 (lewy)
c) zmiany dużego stopnia, przetoki......................................................................................... 15-45 (prawy) 10-40 (lewy)
Zmieniony przez - mtwicio w dniu 2016-09-06 09:02:56
Składkę odprowadzałem miesięczną 116 zł więc za 1% płacili mi 1000 zł. Teraz w zależności jak lekarz Ci to zakwalifikuje ale z Twoim uszczerbkiem będzie wyglądało to tak:
Uszkodzenia łokcia - zwichnięcia, skręcenia, uszkodzenia tkanek miękkich, skóry oraz zaburzenia neurologiczne - w zależności od blizn, ograniczenia ruchów, zaników mięśni, przemieszczeń, zniekształceń, deficytów neurologicznych:
a) zmiany niewielkiego stopnia ............................................................................................... 1-5 (prawy) 1-4 (lewy)
b) zmiany średniego stopnia ................................................................................................... 5-15 (prawy) 4-10 (lewy)
c) zmiany dużego stopnia, przetoki......................................................................................... 15-45 (prawy) 10-40 (lewy)
Zmieniony przez - mtwicio w dniu 2016-09-06 09:02:56
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!