Szacuny
3
Napisanych postów
3
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
29
witam was, mam takie pytanie. wczorajszej sobotniej nocy niepamietajac wiele dostałem z główki prosto w łuk nad prawym okiem : ) nie pekł, ale spuchł i troche krwi sie zebrało. dzisiaj cały dzien siedze z lodem, i wydaje mi się ze chyba troche opuchlizna zmalała i krew zaczeła jakby spływac w dół w stroone oka i tworzyć limo. czy tak powinno sie dziać i wszystko jest, powiedzmy, "okej"? w zewnetrznym kaciku oka widac troche krwi, czy tak powinno być?
a drugie pytanie dotyczy tego co moge zrobić zeby sie z tym uporać jak napredzej, gdyż pracuje w sklepie.... :/ słyszałem coś o paście do zebów na noc, ale nie wiem czy to działa. proszę o pomoc : )
Szacuny
9
Napisanych postów
1719
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
34084
masc arnikowa jest najlepszym rozwiazaniem.
lod daje sie bezposrednio po uderzeniu, kilka godzin po juz nic nie daje.
limo bedzie zmieniac kolory mniej wiecej przez tydzien, jak chcesz to ukryc to wez od dziewczyny jakis podklad, alno puder.
Zmieniony przez - A-LEX w dniu 2013-02-18 02:24:53
They are the weakest, however strong, who have no faith in themselves or their own.
Szacuny
3
Napisanych postów
3
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
29
dzięki. najbardziej sie przeraziłem jak to zaczeło własnie sie obniżać, spływać w dól + ta krew w kąciku oka... myślałem że coś nie gra. jak teraz przykładam cos zimnego to jednak wciąż daje chwile ulgi.
Szacuny
9
Napisanych postów
1719
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
34084
ulge daje, ale nic nie wnosi. jak dostaniesz strzala to w uderzone miejsce naplywa tam krew, jak przylozysz lod to zapobiegniesz troche opuchliznie, ale na cuda ciezko liczyc. zreszta co to za chlop co nigdy z limem nie latal ;)
They are the weakest, however strong, who have no faith in themselves or their own.
Szacuny
3
Napisanych postów
3
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
29
jak wstałem dzisiaj rano to po obu stronach oka jest juz fiolet... i troche wiecej czerwonego na białku w kąciku oka :/ dzisiaj chyba skocze po tą maść.