Jeśli nie masz żadnych blizn o które mógłbyś zahaczyć to krótko, do 10 minut. Jest nawet jakaś specjalna maszynka do głowy, zapomniałem jak się nazywa, takie żółte z kółkami, w logo miała kontury łysego typa. Ponoć gej reklamował tą firmę
...
Napisał(a)
Dzieki za odpowiedz :) Jak sobie przypomnisz jaka to firma to daj znac.
Mi niedawno zaczely wypadac wlosy i powoli robie sie lysy wiec trzeba sie przygotowac. Dopiero mam 19 lat i juz taka lipa :/
Mi niedawno zaczely wypadac wlosy i powoli robie sie lysy wiec trzeba sie przygotowac. Dopiero mam 19 lat i juz taka lipa :/
...
Napisał(a)
znałem człowieka co golił głowę 2 dni ...
Wielu z nas pada pod ciosami losu na ringu życia, ale tylko arcymistrzowie potrafią się podnieść
i wziąć srogi odwet za porażki.
,, W miastach gdzie koszaruje wojsko , dziewczęta szybciej dojrzewają"
...
Napisał(a)
nie moge faceci z tych waszych pytań
to tak jakbym pytała sie was czy podobają się wam farbowane na rudy kolor kobiety
u niektórych facetów wygląda to za****ściem, u niektórych nie. Ostatnio na basenie widziałam dobrze zbudowanego faceta z łysą głową i byłam w stanie dać sie o niego pokroić, potem na przystanku zobaczyłam też faceta który był łysy, ale tego kijem bym go nie ruszyła.
Chodzi mi o to że nie ma przepisu dzięki któremu będziesz podobał się kobiecie... nawet super sylwetka może nie wystarczać bo twarz, zachowanie, ubiór, nadal będzie pozostawiać wiele do życzenia.
w ogole takie tematy są bardzo próżne :D a odpowiedź zawsze taka sama TO ZALEŻY!

to tak jakbym pytała sie was czy podobają się wam farbowane na rudy kolor kobiety

u niektórych facetów wygląda to za****ściem, u niektórych nie. Ostatnio na basenie widziałam dobrze zbudowanego faceta z łysą głową i byłam w stanie dać sie o niego pokroić, potem na przystanku zobaczyłam też faceta który był łysy, ale tego kijem bym go nie ruszyła.
Chodzi mi o to że nie ma przepisu dzięki któremu będziesz podobał się kobiecie... nawet super sylwetka może nie wystarczać bo twarz, zachowanie, ubiór, nadal będzie pozostawiać wiele do życzenia.
w ogole takie tematy są bardzo próżne :D a odpowiedź zawsze taka sama TO ZALEŻY!
"Nie ma rzeczy niemożliwych.
Pańskie życzenie jest tylko drogie."
...
Napisał(a)
zalezy jak komu pasuje to do twarzy, niektorzy wygladaja smiesznie jak ufo wrecz odrazająco a niektorym to pasuje za to w czuprynie wygladaja komicznie 

...
Napisał(a)
trzeba mieć raczej okrągłą nie podłużną bańke i krótki nos i podbródek, inaczej śmiesznie będzie to wyglądać 

...
Napisał(a)
Ale sobie temat wybraliscie... Jedne kobiety lubia dlugo-wlosych "rockstar" a drugie wola lysych
Tak samo mezczyzni jedni lubia kobiety w krotkich wlosach,takie troszke "chlopczyce" a inni dlugowlose niewiasty
I tak mozna godzinami pisac na ten temat...

Be Naughty!!!
...
Napisał(a)
Jeśli golisz łeb lub nie po to żeby podobać się kobietom to gratuluje.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
kręgosłup - kurvaaaaaaaaaaaaaaaa
Następny temat