Jakie mięśnie rozwija ściskanie tego typu przyrządów(np. gumowe kółko)?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wystarczy popatrzec co pracuje podczas zabawy "sciskaczami".. 

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
Tu już nawet nie chodzi co rozwijają a bardziej jakie z tego korzyści. Docenisz takie ćwiczenie ściskami gdy po jakimś czasie przestanie ci wypadać sztanga z łapek przy szrugsach ewentualnie przy martwym ( zależy od obciążenia a są to typowo "ciężkie" ćwiczenia ). Gorąco polecam takie ćwiczonko. Zwłaszcza u osób z niewielkimi dłońmi. Narka.
HMB
...
Napisał(a)
No i jeszcze nadgarstek pracuje. Oczywiscie tak jak poprzednicy przedramie.. 

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Moj dziennik crossfit:
http://www.sfd.pl/Dziennik__Z_crossfitem_po_formę-t857818.html
...
Napisał(a)
Co masz na mysli piszac: "nadgarstek pracuje"?
Nie ma ludzi nieomylnych...
...
Napisał(a)
mi zawsze sztanga wypadała z dłoni przeważnie jak plecki ćwiczyłem sztangą w opadzie i już w końcowych powtórzeniach trzymałem sztangę na samych palcach
jak tylko z tydzień czasu poćwiczyłem na gumowym kółku to już nie mam tego problemu. Przedramie sądze, ze chyba z tego ćwiczenia nie urośnie, ale napewno poprawi się chwyt 

~ nie cierpię czarnuchów, pedałów i wazeliniarzy ~
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!