Dzień dobry. Moim problemem są popękane naczynka krwionośne, szczególnie takie, które zostały mi po opryszczce bądź zadrapaniach i strupach.Chodziłam do dermatologa, używałam wielu kremów, ale śladów nic nie wyeliminowało. Chciałabym coś z tym zrobić. Mam dopiero 19 lat i czuję się z nimi niekomfortowo, gdyż ciężko je nawet czymś przykryć, bo i tak je widać. Liczę na pomoc. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Slad po opryszczce :(
- Slad po zakażonym kleszczu
- uszkodzenie chrzstki trójkątnej ślad płynu w obrębie stawu promieniowo nadgarstkowego promieniowo ł
- slad bialka w wezlach chlonnych pachwinowych
- czy moge się pozbyc rostempów po 2latach po urodzeniu dziecka na brzuchu i nogach
- Po ile miesiącach są efekty po drążku??
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
moze wizyta u kosmetologa pomoze?
sa takie zabiegi jak wypalanie specjalnie dobranymi, a niewielkim stezeniu kwasami przez kosmetyczke lub chirurga plastycznego. wykonuje sie go dopiero w okresie jesienno zimowym, gdzie czlowiek nie jest tak eksponowany na promienie sloneczne, by skora byla barwy bardziej naturalnej niz lekko opalonej.
w ten sposob usuwa sie wszelkie znamiona zwane potocznie myszkami itp.
proponuje udac sie do kosmetyczki na konsultacje.
sa takie zabiegi jak wypalanie specjalnie dobranymi, a niewielkim stezeniu kwasami przez kosmetyczke lub chirurga plastycznego. wykonuje sie go dopiero w okresie jesienno zimowym, gdzie czlowiek nie jest tak eksponowany na promienie sloneczne, by skora byla barwy bardziej naturalnej niz lekko opalonej.
w ten sposob usuwa sie wszelkie znamiona zwane potocznie myszkami itp.
proponuje udac sie do kosmetyczki na konsultacje.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!