Ma ktoś doświadczenia w jedzeniu typu śniadań białko+tłuszcze? Zainteresowałem się tym po tym jak zobaczyłem odżywianie Piotrkowicza i również Karmowskiego. W celu np. Utrzymania po nocy wysokiego hgh?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jedząc po przebudzeniu węglowodany, wywołamy w organizmie podniesienie poziomu insuliny. Po posiłku diametralnie on spadnie. Poranny wyrzut insuliny w ten sposób zmniejszy spalanie tłuszczu na resztę dnia. Poziom kortyzolu w dalszym ciągu jest wysoki, w rezultacie fala insuliny spowoduje utworzenie nowych komórek tłuszczowych, obniżając przy tym poziom greliny i hormonu wzrostu
Rozwiązanie są też śniadanie bezwęglowodanowe, dzięki którym w naszym organizmie nie tworzą się nowe komórki tłuszczowe, a te istniejące są spalane szybciej.
Rozwiązanie są też śniadanie bezwęglowodanowe, dzięki którym w naszym organizmie nie tworzą się nowe komórki tłuszczowe, a te istniejące są spalane szybciej.
1
...
Napisał(a)
Ja jem śniadania białkowo tłuszczowe i mi pasuje
Najlepiej spróbować samemu

Najlepiej spróbować samemu
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
Samemu próbować a z tymi hormonami jak wywoływanie naturalnie gh tak nie patrzeć na to
Jem B+T na śniadanie około 5 lat jak nie dłużej przed tą całą modą ..Pasuje mi .
Pozdrawiam

Jem B+T na śniadanie około 5 lat jak nie dłużej przed tą całą modą ..Pasuje mi .
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Podalibyście swoje dania na śniadanie B+T w takim razie? ;)
Ja od 3 dni stosuję i narazie na śniadanie leciało tak:
-jajecznica 5 jaj na maśle roślinnym z pomidorami i 70g. kiełbasy z kurczaka morliny.
-Omlet 5 jaj na oleju rzepakowym, 70g. kiełbasy z kurczaka morliny, cebula, pomidor
-5 jaj na twardo z majonezem, sałata, pomidor.
Ja od 3 dni stosuję i narazie na śniadanie leciało tak:
-jajecznica 5 jaj na maśle roślinnym z pomidorami i 70g. kiełbasy z kurczaka morliny.
-Omlet 5 jaj na oleju rzepakowym, 70g. kiełbasy z kurczaka morliny, cebula, pomidor
-5 jaj na twardo z majonezem, sałata, pomidor.
...
Napisał(a)
Sadzone na boczku + trochę wędzonej piersi z kurczaka super mi wchodzi
Jak chce coś innego albo godzina nagli do pracy to czasem wrzucam taka papke wpc z małą ilością wody, olej kokosowy, nerkowce

Jak chce coś innego albo godzina nagli do pracy to czasem wrzucam taka papke wpc z małą ilością wody, olej kokosowy, nerkowce
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
Od przepisów masz dział kuchnia sfd. Każde źródło białka i tłuszczów. Najlepiej mięso, ryby, jaja.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Pan Piotrkowicz jedzie nie tylko na śniadaniach B+T. Wszystkie posiłki takie ma :) Karmowski z kolegi nie zawsze je śniadanie B+T. IMO jest to dobre rozwiązanie aczkolwiek wiele ostatnio toczy się dyskusji na ten temat. Przepisy masz na kuchni sfd. Dobre są: jajecznice z boczkiem/kiełbasą. Tłuste ryby,mięso,sery.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!