Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
122
Cześć sportowe świry!
Układam sobie właśnie nową dietę i mam problem... brakuje mi przepisów na śniadania białkowo - tłuszczowe( chciałbym mieć parę zamienników)
Zatrzymałem się na plackach i jajecznicy z boczkiem. Jest tu może ktoś bardziej kreatywny i podzieli się propozycjami takowych śniadań? :)
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
122
żeby tam znaleźć coś co będzie BT i do tego bez nabiału to trzeba poświęcić całe życie. Dlatego doceniam odpowiedzi z pomysłem na taki posiłek. :) Do działu kuchnia wszedłem przed napisaniem tego posta...
Szacuny
11238
Napisanych postów
72960
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961911
mozesz przyrządzić mnóstwo wersji samego omleta, tak aby się nie nudził
polecam nieskromnie moją opcję (ja osobiscie nie zwracam uwagi na te kilka gram wegli ale jak to komus przeszkadza to moze dac znacznie mniej np. po 30g cebuli / papryki i bedzie tez ok)
https://www.sfd.pl/Omlet_w_greckim_stylu_:_-t1136510.html
ja ogolnie jestem fanem jajek z rana i z nimi glownie kombinuje takze jak mam posilki B+T (jajecznica z dobrej jakości kabanosami ;) jajecznica z kurczakiem)
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.