Jakis chlopak napisal ze ma problem z penisem bo jest mały czy cuś takiego. Napiszcie tutaj jaka jest średnia krajowa czy jaka wielkosc jest przyzwoita. Najlepiej wiekowo. 16 18 20 lat pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
antekzwirAż tyle trzeba brać? Bo zastanawiałem sie nad kupieniem ale na miesiąc na próbę.
Nie aż tyle, jak sugerujesz w swojej wypowiedzi, tylko nie dać się nabić w butelkę i nie tracić pieniędzy na tego typu placebo. Nie ma jakiejkolwiek możliwości na to, aby powiększyć penisa. Sugeruję pogodzić się , tym i zapomnieć, a jak nie potrafisz, to warto skonsultować to z psychoterapeutą. Każdy, kto napisze Tobie, że uzyskasz w ten sposób efekty jest oszustem, czy osobą, która chce zarobić na Twojej naiwności.
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
14-16 zm. srednia krajowa
AfterHours.fm - The Best in Trance & Progressive
...
Napisał(a)
Czym ty się martwisz dziewczyny mają dość własnych kompleksów.
Co do tych średnich, no cóż zależy jak mierzyć ;] Jak już Ci tak na "pomiarze" zależy to myślę że najuczciwsza metoda to ta, która pokaże "tyle ile "wejdzie"". Tu jak masz więcej niż 10cm to się ciesz bo tyle starcza.
Poza tym, po co Ci te średnie, chcesz się dowartościować? Co Ci po 20 cm'owej pale jak strzelasz po minucie?
Co do tych średnich, no cóż zależy jak mierzyć ;] Jak już Ci tak na "pomiarze" zależy to myślę że najuczciwsza metoda to ta, która pokaże "tyle ile "wejdzie"". Tu jak masz więcej niż 10cm to się ciesz bo tyle starcza.
Poza tym, po co Ci te średnie, chcesz się dowartościować? Co Ci po 20 cm'owej pale jak strzelasz po minucie?
...
Napisał(a)
Właśnie, albo jak masz 30 cm a nawet ci nie stanie....
Pauaqq --> prawie jak koks...
...
Napisał(a)
chinole maja po 8 cm troszke techniki jakos sobie daja rade a dzieci w **** maja 

Początkujący Kucharz :)
...
Napisał(a)
Długość jest nieważna..........
Ważna jest grubość
Ważna jest grubość

"Powstałem z nicości obrałem drogę ku wolności..."
...
Napisał(a)
Nie widzialem wczesniej ze ktos odpowiedzial jeszcze po mnie...
sztajn to nie byl zart.... wg. naukowcow Aż 9 na 10 kobiet twierdzi bowiem, że o wiele ważniejsza od długości prącia, jest jego grubość, bo to głównie ona dostarcza im przyjemnych odczuć...
I wez cos na wstrzymanie.
sztajn to nie byl zart.... wg. naukowcow Aż 9 na 10 kobiet twierdzi bowiem, że o wiele ważniejsza od długości prącia, jest jego grubość, bo to głównie ona dostarcza im przyjemnych odczuć...
I wez cos na wstrzymanie.
"Powstałem z nicości obrałem drogę ku wolności..."
...
Napisał(a)
Raczej ,zgadzam sie przedmowca, chodzi o ocieranie scianek macicy, dla tego wazna jest zmiana pozycji

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!