Witam serdecznie, mam pytanie do doświadczonych wytatuowanych kulturystów
, we wtorek zrobiłem sobie tatuaż na przedramieniu, cały czas dbam o higienę co 3 godziny myję rękę żelem do higieny intymnej, potem używam kremu bephantel następnie po wyschnięciu foliuje rękę, dzisiaj 4 dni od zrobienia tatuażu ściągnąłem folie, mam ogromne swędzenie wiec prawdopodobnie jest w pierwszej fazie gojenia, w środę odpuściłem sobie trening, dzisiaj zamierzam wrócić na siłownie, zamierzam odrzucić jedynie ćwiczenia które będą kompatybilne z moja ręką tzn. ( będzie narażona na otarcia itd.. )
Moje pytanie brzmi następująco, czy mogę normalnie zażyć przedtrenigówke, od dwóch tygodni zażywam X-PLODE 2.0
jestem malej postury po zażyciu tego wspaniałego specyfiku naprawdę dostaje kopa łapa staja się twarda krew zaczyna wrzeć, czy w takim wypadku tatuaż nie zostanie w jakiś sposób uszkodzony ??

Moje pytanie brzmi następująco, czy mogę normalnie zażyć przedtrenigówke, od dwóch tygodni zażywam X-PLODE 2.0
jestem malej postury po zażyciu tego wspaniałego specyfiku naprawdę dostaje kopa łapa staja się twarda krew zaczyna wrzeć, czy w takim wypadku tatuaż nie zostanie w jakiś sposób uszkodzony ??