pumping iron
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Staryyy miałem to samo i ni ch** nie wiedziałem co to jest. Ja to miałem nawet jak się lekko podrapałem lub przejechałem paznokciem, od razu taka gruba pręga się robiła. Miałem tak na górnej części ciała. Trzymało mnie z miesiąc może. Przeszło samo nawet nie wiem kiedy (po paru miesiącach). Nie byłem z tym nigdzie. Zauważ czy nie robi ci się to w innych częściach ciałą, np. na rękach. Miałem to jak zacząłem studia dość dawno. Może to być ze stresu np. bo żadnych leków wtedy nie brałem, nie jestem na nic uczulony. Nie jest to ze zbyt dużego drapania, przynajmniej u mnie tak nie było na pewno. Pzdr, nic się tym nie przejmuj, jakieś witaminki może lekkie.
...
Napisał(a)
krysianh92 ja też tak mam sie podrapie to odrazu czerwone placki wyskakują..reszq - nie mam paznokci długich. Długo sie utrzymuje czy szybko znika?
Zmieniony przez - mike_1989 w dniu 2008-01-20 22:40:16
Zmieniony przez - mike_1989 w dniu 2008-01-20 22:40:16
Go hard or go home..
Wszyscy popełniają błędy, ale tylko zwycięzcy wyciągają z nich wnioski.
...
Napisał(a)
nie wiem czy masz to samo ale
mozliwe ze jest to uczulenie na ucisk tzw."pokrzywka uciskowa"
mam cos podobnego - mocniej nacisne , podrapie sie i wyskakuje cos podobnego
pzdr.
mozliwe ze jest to uczulenie na ucisk tzw."pokrzywka uciskowa"
mam cos podobnego - mocniej nacisne , podrapie sie i wyskakuje cos podobnego
pzdr.

"To nie ja mam ustąpić tylko żelastwo i schody..." M.Pudzianowski
Nasza siłka -> http://www.sfd.pl/NaSzA_SiŁoWniA_%-_-t324991.html
...
Napisał(a)
Jak dla mnie to przypomina odpowiedź na obce białko... może zmień suplement na inny preparat. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
ja też obcinam na bierząco paznokcie
znika po godzinie ale to różnie

znika po godzinie ale to różnie
pumping iron
...
Napisał(a)
moim zdaniem to trochę przesadzasz z siłą drapania

/there are 2 people in everyone/
...
Napisał(a)
widze ze lubicie ostro,może to jakies uczulenie albo nadwrażliwosc skóry idz z tym do dermatologa
Życie to boisko,na którym nie gra się czysto.
...
Napisał(a)
jak ci robia testy na uczulenia to mozna powiedziec ze sie przestraszysz troszke bo bedzie ci pisala po przedramieniu potem naleje ci troszke substancji i bedzie cie malutka igielka przekowala taka specjalna ale na prawde to nic sie nie boj bo to nie boli ^^
jesli chodzi ci o cos innego nie wiem ;p
jesli chodzi ci o cos innego nie wiem ;p
Początkujący Kucharz :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat