Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
196
Witam mam taki problem, a mianowicie strasznie walą mi rękawice ? Czy istnieje jakaś możliwośc aby pozbyc sie tego smrodu ? Wietrzenie na balkonie nic nie daje, owijki piore codziennie, rekawic nie chce prac. Jest jakis srode/spray ktory pomoze mi sie pozbyc tego smrodu ?
Szacuny
0
Napisanych postów
46
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
198
To normalne i jeszcze nikt nie wymyslil 100% skutecznego sposobu. Po prostu po pewnym czasie zaczynaja smierdziec. Lepiej zawsze miec owijki/bandaze i na noc po treningu wystawiac na swieze powietrze. Ja uzywam jeszcze sprayu takiego do butow
Szacuny
2
Napisanych postów
287
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6147
powiem Ci ze u mnie w klubie jest taki plyn, ze tak moje ***aly ze sie wytrzymac nie dalo. Zalilem sie ja i zalili sie sparing partnerzy xDD I trenera sie spytalem co zrobic on powiedzial zebym podszedl do niego po treningu i psiknal je czyms.
No i przestaly smierdziec na 3-4 tygodnie (tylko ze ja trenuje 5 razy w tygodniu caly czas w rekawicach prawie). W poniedzialek bede znowu tam to zobacze nazwe tego plynu.
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
70
spróbuj je wysuszyć a na noc wypchać rękawice gazetą i potem wypsikać sprayem do butów poczekać aż przeschnie a następnie wypsikać zwykłym dezodorantem (ale nie antyperspirantem). ja tak robię od początku używania moich i w ogóle nie śmierdzą