Witam. Mam pytanie odnośnie żelu Duac. Po nałożeniu go na skórę na noc zmyć po chwili czy pozostawić go aż do ranna ? Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Czegos tu nie rozumiem... Do opakowania dołączona jest ulotka? (pytanie raczej retoryczne :) )
...na pewno napisano tam jak stosowac i nie bardzo wiem, dlaczego cos w tej kwestii zmieniac?
...oczywiscie moge sie mylic
Zmieniony przez - nokian_86 w dniu 2010-05-23 22:11:06
...na pewno napisano tam jak stosowac i nie bardzo wiem, dlaczego cos w tej kwestii zmieniac?
...oczywiscie moge sie mylic
Zmieniony przez - nokian_86 w dniu 2010-05-23 22:11:06
...
Napisał(a)
Oczywiście że jest ulotka. Nie jest tam napisane nic o spłukaniu twarzy wodą więc logika nakazuje po prostu tego nie robić. Jednak od tego jest forum aby w razie nie pewności się zapytać. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zostaw do rana na twarzy.Ale uwazaj - ten zelik bardzo brudzi.Zostaja plamy(nie do pozbycia sie) na poduszce,reczniku.Pamietaj,zeby trzymac zel w lodowce.
Zmieniony przez - danutha w dniu 2010-05-23 22:42:48
Zmieniony przez - danutha w dniu 2010-05-23 22:42:48
...
Napisał(a)
ja tam nie trzymalem zelu w lodowce smarowalem na noc i nic nie zmywalem :)
...
Napisał(a)
ja stosuje ten zel normalnie na wieczor az do samego rana ;] moj ulubiony bo nie smierdzi za bardzo i szybko wysycha ;]
Rośnie biceps, rosną bary, nie poznaje mnie już stary
...
Napisał(a)
pamietam ten zel - kozacki
tzn dobry i wszystko odbarwia pamietam jak na poczatku go nie czulem to dowalilem grubsza warstwe - cala noc nie spalem i mnie swedzialo
chooy jeden zostawil mi blizny kiedys 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!