Czy można używać żelu pod prysznic, gdy bierze się kąpiel w wannie? W sensie, czy nie wywoła to żadnych złych skutków dla skóry? Wiem, że niecodzienne pytanie, ale nazwa specyfiku jest myląca, a chciałbym się upewnić.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
adidas sport massage takie zielony z granulkami - polecam
a i znam takie combo
nakladasz żel adidas ale nie wcierasz... bierzesz szare mydlo i zaczynam okrężnymi ruchami rozprowadzać. Granulki przyczepiają sie do mydla i masz peeling
Mowie wam za***ista sprawa :)
a i znam takie combo

nakladasz żel adidas ale nie wcierasz... bierzesz szare mydlo i zaczynam okrężnymi ruchami rozprowadzać. Granulki przyczepiają sie do mydla i masz peeling

...
Napisał(a)
a czym sie rozni prysznic od wanny? przeciez tu i tu myjesz sie woda... no chyba ze u Ciebie jest inaczej. A zel pod prysznic to po prostu zel do mycia ciala i nie ma nic do rzeczy gdzie sie tym myjesz...
i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
...
Napisał(a)
Tak, tak, z tym że słyszałem niedawno w telewizji (czy tam w radiu), że żel pod prysznic nie powinien być używany do kąpieli, bo kąpiel z reguły jest dłuższa niż prysznic i mówili coś, że długie 'przebywanie' ów żelu w wodzie jest niedobre.
Tzn. nie powinien 'rozpuszczać' się w wodzie.
No bo w takim razie, po co jest płyn do kąpieli? Można używać go jako żelu pod prysznic w wannie?
Tzn. nie powinien 'rozpuszczać' się w wodzie.
No bo w takim razie, po co jest płyn do kąpieli? Można używać go jako żelu pod prysznic w wannie?
...
Napisał(a)
ja zgadzam sie z blue ! jezeli to slyszales to ok ja bynajmniej tego nie widzialam/slyszalam.najlepiej by bylo gdybys dal jakies potwierdzone źróło<np jakis art w necie> w tedy byloby jasne.ja np nie wlewam zelu pod prysznic do wody w wannie -myje sie i wychodze co mam glupa palic! wiec nie
" przebywam " w nim dlugo .nie myl plynu do kąpieli z zelem pod prsyznic plynem do kapieli sie przeciez nie umyjesz!!
\
moze ktos wie cos wiecej to niech pisze
bo sama ciekawa jestem
" przebywam " w nim dlugo .nie myl plynu do kąpieli z zelem pod prsyznic plynem do kapieli sie przeciez nie umyjesz!!
\
moze ktos wie cos wiecej to niech pisze
bo sama ciekawa jestem
...
Napisał(a)
Czyli wlewasz płyn do kąpieli do wody w wannie, a później 'mydlisz się' żelem pod prysznic.
Czym w ogóle różni się płyn od żelu (oprócz nazwy)? Bo wygląda tak samo.
Czym w ogóle różni się płyn od żelu (oprócz nazwy)? Bo wygląda tak samo.
...
Napisał(a)
no tak albo mydłem.
tak orientacyjnie patrzyłam w internecie to
plyn do kapieli-Kompleksowo nawilża skórę, daje obfitą pianę sprawiając, że kąpiel relaksuje i odpręża.
wlewam normalnie do wanny dworzy sie piana w ktorej mozna sie fajnie odprezyc
zel pod prysznic faktycznie praktcyzniejszy jest pod prysznicem lecz dalej nie wydaje mi sie zeby byla jakakolwiek roznica czy stosuje go tu czy tam.
a tym bardziej nie wydaje mi sie zeby szkodzil.
moze ktos mainne zdanie
lub w koncu jakies art potwierdzajacy?
tak orientacyjnie patrzyłam w internecie to
plyn do kapieli-Kompleksowo nawilża skórę, daje obfitą pianę sprawiając, że kąpiel relaksuje i odpręża.
wlewam normalnie do wanny dworzy sie piana w ktorej mozna sie fajnie odprezyc
zel pod prysznic faktycznie praktcyzniejszy jest pod prysznicem lecz dalej nie wydaje mi sie zeby byla jakakolwiek roznica czy stosuje go tu czy tam.
a tym bardziej nie wydaje mi sie zeby szkodzil.
moze ktos mainne zdanie
lub w koncu jakies art potwierdzajacy?
...
Napisał(a)
o qrde, od zawsze sie kąpie w wannie, uzywam roznej masci zelow pod prysznic, umre :/?
pzdr

pzdr
ZAKŁADY BUKMACHERSKIE
Zgarnij BONUS 40zł
www.bwin.com/?pid=1209&pt=2&language=9&mc=MGM-IY/cnHGpn65IIrXLuJlJw===
...
Napisał(a)
A można w takim razie myć się ('mydlić się') płynem do kąpieli w wannie?
...
Napisał(a)
coraz ciekawiej sie tu robi ... 

"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz,
kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę.
Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym,
napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!