Witam
Mam ostatnio taki problem, ponieważ moje życie nabrało olbrzymiego tempa które mnie czasami przerasta, chciałbym zapytać czy jest jakiś hmm nie wiem jak to nazwać lek? lub jakaś substancja wspomagająca koncentrację i działająca pobudzająco bo czasem nie wyrabiam. Coś takiego co mógłbym używać stale, bez ryzyka dużych skutków ubocznych lub uzależnienia
Mój grafik wygląda tak
Pon
8 - 17 praca umysłowa, siedząca
17 - 18.15 siłka
19 - 20.30 korki (tu już ciężko o koncentrację)
Wt
8 - 17 praca
17 - 18.30 kyokushin (tutaj po treningu jestem wykończony)
Śr
8 - 17 praca
17 - 18.15 siłka
19 - 20.30 angielski
Czw - jak we wtorek
Pt
8 - przeważnie do 13 bo później zwalniam się do szkoły szkołę mam do 19.30
Sob
8.00 - 17.45 - szkoła (studia zamiejscowe także zanim dojadę też trochę minie)
Niedziela j.w.
Ogólnie zauważyłem w pracy spadek koncentracji i "wydajności", O 22 zazwyczaj już śpię, a wstaję 0 6.30 więc 8 godzin snu jest. Dieta jest masowa - rano płatki z rodzynkami, później 4 x razy ryż lub kasza gryczana z piersią z kurczaka lub tuńczykiem, owoców i warzyw trochę jest, na noc samo białko.
Do końca tego nie rozumiem dlaczego tak się dzieje. czy za szybko napier.... czy jak? Ale inaczej się nie da
P.S.Dodam że zależy mi również na utrzymaniu masy mięśniowej
Zmieniony przez - Miro86 w dniu 2008-03-12 18:56:05
Mam ostatnio taki problem, ponieważ moje życie nabrało olbrzymiego tempa które mnie czasami przerasta, chciałbym zapytać czy jest jakiś hmm nie wiem jak to nazwać lek? lub jakaś substancja wspomagająca koncentrację i działająca pobudzająco bo czasem nie wyrabiam. Coś takiego co mógłbym używać stale, bez ryzyka dużych skutków ubocznych lub uzależnienia
Mój grafik wygląda tak
Pon
8 - 17 praca umysłowa, siedząca
17 - 18.15 siłka
19 - 20.30 korki (tu już ciężko o koncentrację)
Wt
8 - 17 praca
17 - 18.30 kyokushin (tutaj po treningu jestem wykończony)
Śr
8 - 17 praca
17 - 18.15 siłka
19 - 20.30 angielski
Czw - jak we wtorek
Pt
8 - przeważnie do 13 bo później zwalniam się do szkoły szkołę mam do 19.30
Sob
8.00 - 17.45 - szkoła (studia zamiejscowe także zanim dojadę też trochę minie)
Niedziela j.w.
Ogólnie zauważyłem w pracy spadek koncentracji i "wydajności", O 22 zazwyczaj już śpię, a wstaję 0 6.30 więc 8 godzin snu jest. Dieta jest masowa - rano płatki z rodzynkami, później 4 x razy ryż lub kasza gryczana z piersią z kurczaka lub tuńczykiem, owoców i warzyw trochę jest, na noc samo białko.
Do końca tego nie rozumiem dlaczego tak się dzieje. czy za szybko napier.... czy jak? Ale inaczej się nie da

P.S.Dodam że zależy mi również na utrzymaniu masy mięśniowej
Zmieniony przez - Miro86 w dniu 2008-03-12 18:56:05
Listen, think, solve
Death, taxes, Fedor