Witam czy ktoś usuwał żylaki powrózka i zauważył poprawę w wynikach poziomu testosteronu po operacji ? Podobno żylaki mogą upośledzać działanie komórek leydiga odpowiedzialnych za produkcję teścia.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witaj!
Z informacji jakie mozna wyczytac m.in. na stronach klinik medycznych zajmujących sie zabiegiem operacji żylaków powrozka nasiennego wynika, że takowe dzialanie moze nastąpic Oznacza to, że po operacji może nastąpic wzrost poziomu testosteronu i powort do jego fizjologicznej, optymalnej wartosci, jaka powinna byc w Twoim ciele. Czyli wystepowanie zylakow moze powodowac np. ucisk i mniejsze wydzielanie sie hormonów. Dlatego jeżeli zaobserwowałeś spadek ich poziomu to faktycznie moze być to przyczyna zylakow.
Z informacji jakie mozna wyczytac m.in. na stronach klinik medycznych zajmujących sie zabiegiem operacji żylaków powrozka nasiennego wynika, że takowe dzialanie moze nastąpic Oznacza to, że po operacji może nastąpic wzrost poziomu testosteronu i powort do jego fizjologicznej, optymalnej wartosci, jaka powinna byc w Twoim ciele. Czyli wystepowanie zylakow moze powodowac np. ucisk i mniejsze wydzielanie sie hormonów. Dlatego jeżeli zaobserwowałeś spadek ich poziomu to faktycznie moze być to przyczyna zylakow.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Wszystko zależy od przypadku. Ja mam nie usuwałem i niczym się nie przejmuje 

doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!