Szacuny
2
Napisanych postów
77
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6342
hej!! jestem w drodze dostania sie do żandarmeri . Terenową komisje zaliczyłem pozytwynie . Mam jeszcze jechac do krakowa na badania psychologiczne... wiecie na czym polegają te badnia?? mialem juz przeprowadzane badnia na kierowce psychologiczne i psychotechniczne
Szacuny
2
Napisanych postów
64
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2791
ja bylem tydzien temu w Poznaniu na takich testach i wygladalo to tak: na poczatek 134 pytania na temat wlasnej osobowosci. tak naprawde jest to kilka pytan przeksztalconych na kilka sposobow i chodzi o to czy nie sciemniasz bo jesli jest np pytanie 30 "czy lubisz prace wymagajaca wysilku umyslowego" i zaznaczysz "tak" a pytanie np 77 jest "czy lubisz prace wymagajaca duzej sprawnosci rak" i zaznaczysz znowu "tak" to widac ze cos krecisz. kolejny etap to dopasowywanie brakujacych figur do obrazkow. takie same zadania sa w necie oraz na inso jest temat o testach wiec tam poszukaj bo to jest to samo. i na koncu ocenianie wnioskow na podstawie podanych faktow np fakt-"Magda jest wdowa" wniosek-"Magda nigdy nie miala meza" do wyboru masz "prawda" "falsz" "nie wiadomo". aha jest jeszcze rozmowa z psychologiem. i to tyle
Szacuny
697
Napisanych postów
6810
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
68283
Widze że chłopaki idziecie w dobrym kierunku
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."