Mam problem ponieważ od mam bardzo widoczne żyły na rękach. Nie wiem dokladnie czy to są żylaki czy nie. Nie ćwicze zbyt dużo 3 razy w tygodniu pompki 5x40 i tam hankel 3x20 6kg. Co zrobić żeby żyly nie byly tak widoczne??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zalac sie sadlem
a tak serio to nie mam pojecia co mozna zrobic. ja po treningu jestem caly w zylach przedramina, bicepsy, barki wszedzie wychodza mi na wiesz ale mi to nie pszeszkadza. A widoczne unaczynowienie miesni to jeszcze nie zylaki.
Zmieniony przez - Dudek88 w dniu 2008-02-16 18:58:05

a tak serio to nie mam pojecia co mozna zrobic. ja po treningu jestem caly w zylach przedramina, bicepsy, barki wszedzie wychodza mi na wiesz ale mi to nie pszeszkadza. A widoczne unaczynowienie miesni to jeszcze nie zylaki.
Zmieniony przez - Dudek88 w dniu 2008-02-16 18:58:05
Ćwicze bo lubie
...
Napisał(a)
To chyba oznacza, że masz bardzo mały poziom tkanki tłuszczowej... U mnie w klasie połowa ziomów to ma i Ja też 

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno kiedy umrzesz...
...
Napisał(a)
tylko ze ja nie jestem taki umięśniony. mam 14.5lat i dopiero zacząłem ćwiczyć. Zna ktoś sposób jak zmniejszyć te żylaki??
...
Napisał(a)
ćwiczę hm tak poważniej jakieś 3 miesiące
i tez mi powychodziły żyły (takie grube niebieskie) na rekach, i właściwie tak przez cały dzień,
mama zaczyna sie martwic czy czasem to nie od narkotyków;)
i tez mi powychodziły żyły (takie grube niebieskie) na rekach, i właściwie tak przez cały dzień,
mama zaczyna sie martwic czy czasem to nie od narkotyków;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!