Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

--> KONKURS FIRMY UNHUMAN.PL <--

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 12015

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 3142 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 16650
jak paczka będzie w domq to napiszę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 467 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 17812
To oni bluzy a ja chce koszulke:P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
my po koszulce a ty stawiasz nam po piwie

ps. wbijaj czasami do spamu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 10498 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 47531
GSP, uważam że ktoś z nas powinien dostać bluze... Nie ważne czy to bede ja czy ty.. Chodzi o sam fakt.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Po dokładnym przeanalizowaniu trochę mi nie pasuje jedna rzecz. Dlaczego dostaliśmy propozycje nagrody za 1 miejsce koszulek. Koszulka o wartości 99zł miała być nagrodą za 2 miejsce a czy my nie zajęliśmy 1 miejsca? Coś mi się tu nie zgadza? Ja już złożyłem zamówienie i nie mam zamiaru odsyłać paczki, robić kłopotów ale uważam że Rafał_B powinien dostać bluzę - za pierwsze miejsce. Niech chociaż jeden z nas dostanie bluzę za 1miejsce

Pozdrawiam

Zmieniony przez - GSP w dniu 2008-07-09 11:20:38
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
unhuman UNHUMAN.PL
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 17 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 135
Drodzy panowie,absolutnie nie mamy zamiaru się wycofywać. Niestety stopień trudności konkursu sprawił, że wzięło w nim udział bardzo mało osób...Nie ukrywam, że konkurs jest formą promocji naszej firmy. Nasze oczekiwania dotyczące frekwencji nie zostały niestety spełnione więc w porozumieniu z organizatorem ustaliliśmy że nagrodami będą 2 t-shirty - czyli innymi słowy 2 x bon po 100 zł na zakupu w naszym sklepie. Mam nadzieję, że zrozumiecie naszą sytuację i unikniemy niepotrzebnych nieporozumień.
Pozdrawiam
Filip
unhuman.pl

Extreme Lifestyle

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 10498 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 47531
I właśnie przez wysoki stopień trudności tematów - poświęciliśmy temu dużo czasu. Nieważne czy tą bluzę dostanę ja, czy kolega GSP, który reprezentuję sobą wysoki poziom. Rozumiem słabą frekwencję, ale postawcie się również na naszym miejscu. ...Naprawdę nie wiem co mogę więcej napisać. Nie chce się z wami argumentować, bo to nie o to chodzi. Jak zaczynaliśmy konkurs - reguły były inne

EDIT:
Zerknijcie proszę na ten temat konkursowy - tam jest wyraźnie napisane w "zasadach konkursu", że nagrody w podobnym przypadku jaki wystąpił "u nas" mogą być pomniejszone.
https://www.sfd.pl/KONKURS_DZIAŁU_ODŻYWIANIE-t419833.html
...jednak u nas takowej zasady sie nie doczytałem.
Wniosek nasuwa się jeden: (dla mnie) to równoważy z oszustwem.

Zmieniony przez - Rafał_B w dniu 2008-07-10 10:38:41
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Witam
Piszę w imieniu swoim (GSP) oraz użytkownika Rafał_B, który podobnie jak ja brał udział w konkursie firmy UNHUMAN.PL.
Na początku chciałbym przedstawić zasady konkursu oraz nagrody za poszczególne miejsca. Na pierwszej stronie konkursu (https://www.sfd.pl/-->_KONKURS_FIRMY_UNHUMAN.PL_<---t412535.html) jest napisane:

"Nagrodami konkursowymi będą:
1 miejsce - Bluza rozpinana z kapturem firmy House Of Pain. [unhuman.pl/index.php?products=product&prod_id=116]

2 miejsce - Koszulka renomowanej firmy Serious Pimp. [unhuman.pl/index.php?products=product&prod_id=22]

3 miejsce - Wielka naklejka na samochód - House of Pain. "

Już tu pojawia się pierwszy problem. Nasze prace zostały uznane za najlepsze. Moderator działu (FightOrDie) napisał:
"Dwie pierwsze nagrody - rafał.b i gsp" (https://www.sfd.pl/-->_KONKURS_FIRMY_UNHUMAN.PL_<---t412535-s7.html) co oznacza, że ja (GSP) oraz Rafał_B zajęliśmy pierwsze miejsce. Jak już wcześniej pisałem na pierwszej stronie konkursu jest napisane iż za pierwsze miejsce nagrodą jest bluza z kapturem firmy House Of Pain. Moje pytanie brzmi: dlaczego sklep unhuman.pl próbuje nas oszukać wciskając nagrodę za drugie miejsce? W regulaminie konkursu nie ma nic napisane na temat słabego poziomu czy małego zainteresowania. Nie wiem dlaczego unhuman.pl przyznał nam nagrodę za miejsce drugie skoro zajęliśmy pierwsze.

W wyniku zaistniałej sytuacji prosimy moderatora działu (FightOrDie) oraz sponsora konkursu o umieszczenie w jednym temacie naszych prac. Do tematu proszę o dołączenie ankiety (lepsza praca użytkownika: a) GSP b) Rafał_B)). Użytkownicy sportowego forum dyskusyjnego (sfd) oraz portalu fight24.pl będą mogli wybrać lepszą pracę. Zwycięzca dostanie należną mu bluzę, druga zaś osoba koszulkę.

Pozdrawiam GSP
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
unhuman UNHUMAN.PL
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 17 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 135
Drogi GSP - twoja nagroda została już wysłana. O ile pamiętam zaakceptowałeś naszą propozycję. Proponuję się nie zachowywać jak chorągiewka na wietrze.

Co do Pana Rafała podtrzymujemy naszą propozycję co do koszulki a naszą formą rehabilitacji będzie po zaakceptowaniu przez moderatora nowy konkurs w nowej formie - dostępniejszy dla większej ilości użytkowników.

Pozdrawiam

Extreme Lifestyle

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
GSP

Oszukac? Ja ten konkurs organizowałem, wyszło jak wyszło. Wiem, że umowa była inna ale śmiech na sali aby doszły 4 prace, w tym dwie wasze średnie. (podobne napisałbym w przeciągu 2-3godzin)

Tak więc dajcie już spokój, koszulki też są fajną nagrodą. 100zł też duża wartośc nagrody.

Zmieniony przez - FightOrDie w dniu 2008-07-10 11:48:25
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

shorty sprawl

Następny temat

KONKURS Z NAGRODAMI!

Spalanie
Polecane artykuły