Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
15
Hejj
Chciałbym schudnąć 10kg w 2 miesiące.
Przez pewien czas chodziłem na siłownie dokładnie 4miesiące później 2miesiace przerwy i powrót na 2miesiace (przestałem chodzic).Schudłem z 96kg do 75kg więc nie jest tak źle, dodam tez ze diety nie miałem po prostu bardzo mało jadłem i odstawiłem słodycze.Chce zacząć cwiczyc w domu (pompki,brzuszki, jakieś cwiczenia z hantlami itp.) Pomożecie mi ustalić jakis plan cwiczen? I jako taką diete co jeść a czego unikac? Prosze bardzooo ;D
Szacuny
59
Napisanych postów
527
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
36480
Nikt tu za darmo nie ułoży Ci diety i nie dobierze planu treningowego bo jest to po prostu kilkanaście godzin pracy. Możemy jedynie doradzić. Elementarną wiedzę na temat układania diety znajdziesz w tematach podwieszanych.
Szacuny
1941
Napisanych postów
13710
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
249865
Masz diete?wiesz jakie jest Twoje zapotrzebowanie kaloryczne a ile kalorii spozywasz?jesli chodzi o trening w domu to w dziale Trening poczatkujacych masz watek nt tego
Szacuny
1663
Napisanych postów
27216
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
516400
Chyba każdy o tym wie, że gubienie takiej ilości kilogramów w tak krótkim czasie jest po prostu niezdrowe i nie estetyczne dla sylwetki. Masa ciała fajnie wygląda na wadzę, ale czar pryska w momencie gdy dostrzegamy, że nasze ciało zamiast wyglądać lepiej (sprężyściej i jędrniej) wygląda coraz gorzej. Celem redukcji jest przede wszystkim poprawa proporcji tkanki mięśniowej do tłuszczowej.