Mam 14 lat i jestem chłopakiem. Mój problem dotyczy tego, iż mam dość spory brzuch oraz grube łydki, uda oraz sporej wielkości tyłek. Nie do końca wiem, co mam robić, dlatego napisałem posta na tym forum, aby doradzili mi ludzie obeznani w takich sytuacjach. Od tygodnia wykonuję ćwiczenia Mawashi'ego(https://www.sfd.pl/Plan_treningu_dla_osób_początkujących_-_foty_str._12-t359947.html). Liczyłbym na jakieś porady odnośnie ćwiczeń na ten nieszczęsny tyłek, który nie prezentuje się zbyt dobrze(wiecie odstająca koszulka itp.) oraz łydki i uda. Prosiłbym również o jakąś dietę jeżeli ktoś z was uzna to za stosowne(ładnie proszę ;000) Chciałbym zrzucić tłuszcz z tyłka oraz wymodelować jakos brzuch, aby już tak nie sterczał.
Waga: 67 kg
Wzrost: 172 cm
Obwód klatki: 11*
Obwód ramienia: -
Obwód talii: 103 cm
Obwód uda: 7*
Obwód łydki: 5* około
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: duży
Aktywność w ciągu dnia: Szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Piłka nożna, rower
Odżywianie: Wcześniej-dużo słodyczy, tłustego jedzenia, fast foodów i innego syfu. Obecnie (od tygodnia)-3 posiłki dziennie, zero słodyczy, cukru, jedzenie owoców i warzyw.(opisane po łebkach)
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: Ospa, grypa itp. Brak ograniczeń w stosunku do ćwiczeń
Preferowane formy aktywności fizycznej: Wszelkie sport i dyscypliny są w moim zasięgu. Mogę poświęcić 3-4 godziny dziennie na trening
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Możliwe ;)
Stosowane wcześniej diety: brak
Waga: 67 kg
Wzrost: 172 cm
Obwód klatki: 11*
Obwód ramienia: -
Obwód talii: 103 cm
Obwód uda: 7*
Obwód łydki: 5* około
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: duży
Aktywność w ciągu dnia: Szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Piłka nożna, rower
Odżywianie: Wcześniej-dużo słodyczy, tłustego jedzenia, fast foodów i innego syfu. Obecnie (od tygodnia)-3 posiłki dziennie, zero słodyczy, cukru, jedzenie owoców i warzyw.(opisane po łebkach)
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: Ospa, grypa itp. Brak ograniczeń w stosunku do ćwiczeń
Preferowane formy aktywności fizycznej: Wszelkie sport i dyscypliny są w moim zasięgu. Mogę poświęcić 3-4 godziny dziennie na trening
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Możliwe ;)
Stosowane wcześniej diety: brak