Bo troche sie martwie ze w przyszlosci bede mial kompleksy
...
Napisał(a)
Rozmiar penisa jest jedną z najdelikatniejszych męskich spraw. Wielu mężczyzn, zwłaszcza młodych, odczuwa kompleks małego członka i zastanawia się nad tym, czy wielkość członka będzie odpowiednia, aby zaspokoić partnerkę.
Jaki jest średni rozmiar penisa w stanie erekcji?
Mezczyzni, ktorych penis jest mniejszy od normy, w erekcji osiagaja az 100% mozliwosci rozmiaru. Jednakze osoby o duzym przyrodzeniu w spoczynku, maja mniejszy rozmiar przy erekcji, ich poziom wynosi 75%.
Przyjelo sie, ze norma srednią w erekcji jest 16cm.
mniej niż 10,9 (penis bardzo mały) – 6% mężczyzn;
11-12,4 (penis mały) - 16% mężczyzn;
12,5-13,9 (penis średnio mały) - 18% mężczyzn;
15,5-16,9 (penis średnio duży) - 18% mężczyzn;
17-18,4 (penis duży) - 16% mężczyzn;
więcej niż 18,5 (penis bardzo duży) - 6% mężczyzn.
Niestety nie ma takiej konkretnej daty w życiu mężczyzny, która oznaczałaby koniec rozwoju płciowego, a co za tym idzie koniec rozwoju narządów płciowych. Za taką datę można byłoby uznać koniec okresu dojrzewania, aczkolwiek należy pamiętać, że każdy dojrzewa w nieco innych ramach czasowych niż inni.
Zmieniony przez - godav w dniu 2017-12-05 22:03:04
Jaki jest średni rozmiar penisa w stanie erekcji?
Mezczyzni, ktorych penis jest mniejszy od normy, w erekcji osiagaja az 100% mozliwosci rozmiaru. Jednakze osoby o duzym przyrodzeniu w spoczynku, maja mniejszy rozmiar przy erekcji, ich poziom wynosi 75%.
Przyjelo sie, ze norma srednią w erekcji jest 16cm.
mniej niż 10,9 (penis bardzo mały) – 6% mężczyzn;
11-12,4 (penis mały) - 16% mężczyzn;
12,5-13,9 (penis średnio mały) - 18% mężczyzn;
15,5-16,9 (penis średnio duży) - 18% mężczyzn;
17-18,4 (penis duży) - 16% mężczyzn;
więcej niż 18,5 (penis bardzo duży) - 6% mężczyzn.
Niestety nie ma takiej konkretnej daty w życiu mężczyzny, która oznaczałaby koniec rozwoju płciowego, a co za tym idzie koniec rozwoju narządów płciowych. Za taką datę można byłoby uznać koniec okresu dojrzewania, aczkolwiek należy pamiętać, że każdy dojrzewa w nieco innych ramach czasowych niż inni.

Zmieniony przez - godav w dniu 2017-12-05 22:03:04
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja mam 16 lat i 16 cm i nie wydaje mi sie żeby to było dużo
te 3 cm by sie jeszcze przydały. ale ci jeszcze urośnie wiec sie nie bój, ja w wieku 13 czy 14 lat miałem 13,5
Zmieniony przez - taroo94 w dniu 2010-08-20 14:21:36

Zmieniony przez - taroo94 w dniu 2010-08-20 14:21:36
Na chvj mi podpis?
...
Napisał(a)
Nie wiem jak można mierzyć sobie przyrodzenie. Chyba nie ma nic bardziej poniżającego niż obraz masturbującego się kolesia przykładającego sobie linijkę do *****a
1
Chwila moralnego kaca - jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca.
8,5m/s ;)
...
Napisał(a)
Ja mam 16 lat i 18 cm w zwodzie.
Jestem zadowolony i żadnych kompleksów nie mam.
Jestem zadowolony i żadnych kompleksów nie mam.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!