Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja przez lata uzywałem nanoguard z saw palmetto i przyznam, że działał świetnie, włosy praktycznie nie leciały. Obecnie wycofany z produkcji i w jego miejsce wprowadzono Foliccle Defence.Powiedz mi ambroziak jesli chodzi o te olejki eteryczne, to sa jakieś specjalne produkty typowo na łysienie, konkretnej firmy?
Szacuny
21
Napisanych postów
2992
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
41803
gdzies z 2-3 lata walcze w tym samym. Fina nie bralem bo nie chce. 10 miesiecy loxon 5 i 2 przemienie. Osstawilem bo zahamowalem. Wszystkie vichy po 300zl mozna odlozyc na polke. NA lysienie androgenowe zaden nizoral. Uwierz stosowalem kazdy produkt - pplus zamawiane zza granicy po 200zl za szampon i nic. pokrzywa, saw palmetto, nie dawaly poprawy
Po latch oceniam za najlepszy - i obecnie testuje dermena men szampon i lotion jest linia MEN. Skuteczny. Do tego z himalaya revitalizing hair oil - jakies 13zl za butelke. I nic wiecej nie potrzeba
Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2013-04-17 18:12:38
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
a co ma uciekanie włosów do łysienia? łysiejesz bo dochodzi do miniaturyzacji się meszka włosowego, aż do jego całkowitego zaniku, a nie przez wypadanie włosów, co jest normalnym procesem związanym z cyklem życia włosa.
Szacuny
4
Napisanych postów
372
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4447
Byłem ale to już napiszę w moim temacie co i jak i dam zdjęcia moich włosów. A teraz pytanie do Feyo jaka masz już skale Norwooda? I czy u Ciebie ktoś z przodków łysiał?