...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Po 1. Chłopak chciał się dowiedzieć co poprawić, a wy tu sobie chat urządzacie. Może on nie interesuje się tak kulturystyką jak niektóre koksy wyżej, tylko poprostu chce poprawić sylwetkę i nierozumie że Dieta i dobry trening to podstawa, albo jak kto woli dobra dieta i trening.
Po 2. Podstawą motywacji i dobrych wyników w sporcie, m.i na siłowni jest stan psychiczny a niektórzy z was pierdo*** mu psyche na całej lini....
P.S Jest źle, ale nie oznacza że nie może być dobrze.
Po 2. Podstawą motywacji i dobrych wyników w sporcie, m.i na siłowni jest stan psychiczny a niektórzy z was pierdo*** mu psyche na całej lini....
P.S Jest źle, ale nie oznacza że nie może być dobrze.
Aktualnie zajmuję się nauką na Akademii Morskiej W Gdynia na wydziale Mechaniki.
...
Napisał(a)
A po co drugi taki sam temat??
"Mam dwie głowy, co prawda obie są głupie, ale jedna bardziej lubi jak się na niej siada."
Per Aspera ad Astra
...
Napisał(a)
chciałbym sie dowiedzieć i prosić o pomoc nad wyborem jakiegos koksu zeby troche w rzeźbe poszło no i ogolnie nad czym musze popracować bo napewno sporo ejst do poprawki.z góry dzieki!
...
Napisał(a)
Jeżeli mam być obiektywny to tragedia przez duże T
. Chyba, że ktoś lubi masę mięśniową w stosunku 1:1 z tłuszczem
. Ciężko mi powiedzieć co odstaję ramię zalane, ale coś tam jest. Nie widzę barków i klaty wcale.

...
Napisał(a)
Rychu jest tłusto.
Zredukuj się trochę i opal.
Rozstępy na łapach jak u mnie.

Zredukuj się trochę i opal.
Rozstępy na łapach jak u mnie.

...
Napisał(a)
Ty pytasz nad czym popracować ? nad wszystkim, nigdy bym nie powiedział że coś ćwiczysz
...
Napisał(a)
Czeko kurva??!! Koksu??!! Ty się za michę i porządny trening weź...
Swoją drogą, to coś już szamałeś??
Swoją drogą, to coś już szamałeś??
"Mam dwie głowy, co prawda obie są głupie, ale jedna bardziej lubi jak się na niej siada."
Per Aspera ad Astra
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!