Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
7
Napisanych postów
69
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
3510
Siemka. Zakładam temat w ktorym bede opisywal swoj pierwszy cykl i zadawal pytania (chce miec wszystko w jednym miejscu). dzisiaj leci pierwsza lotka. Cykl bedzie skladal sie z testosteronu solo (enan/cypio) 300mg e5d (300 dlatego ze mam tyle w ml) przez 4 mies co najmniej. I tu moje pierwsze pytanie: dil przekonywal mnie ze na 1szym cyklu nie potrzebuje wiecej niz 10 tabl symexu (swoja droga nie do konca mu wierze). Czy to prawda i kiedy tak mniej wiecej (wiem ze zalezy to od badan bede musial dokupic) ?
clom, nolva, hcg pod reka
2. WAGA: 82
3. WZROST: 178
4. WYMIARY:
-biceps: 40/41
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3/4 lata
6. DIETA: ww i t bede podbijal - koncze mini cuta
-białko: 200/210
-węglowodany: 400
-tłuszcz: 100
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 0
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: masa, sila
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: ok 15 proc (na oko)
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ekto/mezo
13. STAN ZDROWIA: bdb badania przed ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB PO ROSTU OWŁOSIENIA: nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 130
-martwy ciąg: 190
-przysiad:150
Szacuny
7
Napisanych postów
69
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
3510
Pany dzieje sie cos dziwnego. Mianowicie czuje sie dobrze, sila idzie do przodu wszystko niby fajnie. Sok ten sam zmienilem tylko estr z enana na cypka. Ostatnio nie wziolem symexu do shota bo czulem od jakiegos czasu ze bez niego sie czuje lepiej. A wyniki z dzisiaj sa takie: test 1573 [142-923], estr 111 [11-44]...Poprzednie wyniki sa w poprzednich postach. wtf nie wiem co jest wyniki wogule nie odzwierciedlaja samopoczucia
Szacuny
5
Napisanych postów
757
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
39076
Zrobiłeś badania przed cyklem? Szczerze dokupiłbym więcej exe, bo nigdy nie wiadomo. Ja wolałem zrobić większe zapasy a też jestem na 1 cyklu testo - enan 200 mg pon i czw. Wszystko wyjdzie z czasem. Co ile będziesz bił HCG?
Zmieniony przez - n-gage w dniu 2019-06-05 15:11:25
Szacuny
7
Napisanych postów
69
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
3510
Badania przed cyklem zrobione wszystko ok. Hcg co miesiac 2500 e3d. Tez chcialem kupic wiecej exe ale chwilowo nie ma i chodzi mi o to wlasnie czy nic sie strasznego z estro nie stanie przez dajmy na to 3 tyg. np zebym sie pozniej nie obudzil z reka w nocniku ;p
Szacuny
11163
Napisanych postów
51754
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jestem teraz w trakcie swojej pierwszej w zyciu bomby, podobnie jak Ty tesc solo, jest cudownie, ale HCG bije e3d po 300ui, samopoczucie na plus tak samo libido etc. Polecam bo HCG to nie tylko jadra.
Szacuny
7
Napisanych postów
69
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
3510
Siema pany mała aktualizacja
Jestem 3 tyg na enanie 300 mg/ml. Wyniki z dzisiaj są następujace: test: 3206 [142-962], estr: 96 [11-44]. Jak dawkowac symex ? chcialbym trzymac estro troche ponad norme ale nie 2x Uprzedzajac pytania samopoczucie przez wiekszosc cyklu bdb ale ostatnio jestem troche ospaly.
I 2gie pytanko czy dobrze zrozumialem sprawe z hcg. Mianowicie zalewam proszek dolaczonym plynem, potem nabijam to w insulinowke i wkluwam polowe w tluszcz kolo pepka. Odkladam do lodowki. Druga polowe za 3 dni. I teraz pytanie czy po tym czasie mam jakos igly zmieniac przy insulinowce tak jak to jest przy shotach ?
I czy moge wgl nabrac ta sama igla i wbic? Sory ze tak wypytuje ale to moj pierwszy cykl i pierwsze hcg. Z gory dzieki za odp