Witam, chciałbym aby ktos pomógł mi ułozyc odpowiedni trening i dietę do moich gabarytów, jak narazie codziennie po 40 min biegam, 3 x w tyg chodze na siłownie tak 2 godz, ale nie zbyt intensywne cwiczenia tzn duzo powtórzen na małym obciążeniu... Nie wychodzi mi to na dobre cwicze tak od 3 miesiecy a schudłam dopiero 4 kg i wydaje mi się że jest to spowodowane bardziej porą roku, gdyż co roku nawet gdy nie ćwicze na wiosne chudne kilka kg.. Ograniczyłam węglowodany, ale wydaje mi sie ze poprostu przydałby sie dokładny plan treningowy i dieta... Dziękuje jesli ktos zechciałby mi pomóc
Waga: 72
Wzrost: 174
Obwód klatki: 95
Obwód ramienia: 29
Obwód talii: 77
Obwód uda: 55
Obwód łydki: 21
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 27, 86 kg
Aktywność w ciągu dnia: szeroko rozumiane prace domowe i ogrodowe
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia 3x w tyg, od pn do sob bieg na przemian z szybkim marszem po 40 min
Odżywianie: lubiłam tłuste rzeczy, których teraz w ogole nie spożywam. Aktualnie ciemne pieczywo razowe, chude wedliny, ser żółty, twaróg, rośliny strączkowe, ryż i jogurty
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: bardzo dobry, nie choruje na nic
Preferowane formy aktywności fizycznej: moge poswiecic dziennie do 4 godzin 7 x w tygodniu
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nie stosowałam
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: mozliwe jest aczkolwiek wolałabym tego nie robić
Stosowane wcześniej diety: nie stosowałam
Waga: 72
Wzrost: 174
Obwód klatki: 95
Obwód ramienia: 29
Obwód talii: 77
Obwód uda: 55
Obwód łydki: 21
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 27, 86 kg
Aktywność w ciągu dnia: szeroko rozumiane prace domowe i ogrodowe
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia 3x w tyg, od pn do sob bieg na przemian z szybkim marszem po 40 min
Odżywianie: lubiłam tłuste rzeczy, których teraz w ogole nie spożywam. Aktualnie ciemne pieczywo razowe, chude wedliny, ser żółty, twaróg, rośliny strączkowe, ryż i jogurty
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: bardzo dobry, nie choruje na nic
Preferowane formy aktywności fizycznej: moge poswiecic dziennie do 4 godzin 7 x w tygodniu
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nie stosowałam
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: mozliwe jest aczkolwiek wolałabym tego nie robić
Stosowane wcześniej diety: nie stosowałam